Review: Skin79 Lovely Girl BB Cream

donderdag 23 juni 2011


BB Cream, new and upcoming. De Justin Bieber in beautyland. Het Koreaanse multifunctionele product, een foundation, dagcrème, verzorgende crème en vaak ook SPF in één.  BB Cream bestaat al jaren, maar is pas sinds kort ook voor ons, kaaskoppen, makkelijk te verkijgen via www.bbcreamshop.eu, de Europese verkoper van BB Cream. Niet langer hopeloos Ebay afstruinen op zoek naar een exemplaar. Nee, onze BB Creams vallen voortaan snel en betrouwbaar op de deurmat. Tijd om me voor het eerst in mijn leven te wagen aan een BB Cream en gelijk de service van onze Europese seller te testen. Benieuwd naar de BB Cream die ik testte, lees dan vooral verder!

“Maar Joyce, wat is BB Cream nu precies?” Ik moet eerlijk bekennen, dat ik het ook nooit echt wist of uit kon leggen – tot ik aan de test sloeg natuurlijk. Graag laat ik BB Cream Shop aan het woord:

“BB Cream is de cosmetica voor een gezonde en gave huid voor iedereen en afkomstig uit Korea. BB Cream is cosmetica met meerdere functies. Als een make-up foundation geeft het de huid een mooie natuurlijke uitstraling waarbij oneffenheden op een perfecte wijze worden bedekt.Ondertussen verzorgt het de huid en geeft een verjongend effect aan het gezicht, terwijl de hoge SPF Factor de huid prima beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon.”


BB Cream Shop heeft een zeer ruim assortiment, waar je even goed doorheen moet spitten, voordat je een crème aanschaft. Gelukkig hebben ze het je zo makkelijk mogelijk gemaakt, door de producten in categorieën in te delen, zoals droge huid, vettige huid, gecombineerde huid en gevoelige huid. Door jouw huidtype aan te klikken, wordt de keuze al kleiner en ben je gelijk aangekomen bij crèmes, die voor jou het meest geschikt zijn. De volgende kwestie is het kiezen van een BB Cream die de eigenschappen heeft, waar jij naar op zoek bent. Wil je een hoge SPF factor of een goede dekking? Door de klikken op een crème kun je de nadere eigenschappen goed bekijken. Dit vond ik persoonlijk erg fijn, er is echt tijd en zorg in de omschrijvingen gestoken en je weet wat je koopt. Vooral omdat ik een iets donkerdere en voedende crème nodig had, die mijn huid niet te zeer wit maakte, was ik erg blij met de duidelijke kleur- en functieomschrijvingen. Dit is echt een toevoeging aan een webshop, die mij – als klant zijnde - gelukkig maakt.

Ik heb kort heen en weer gemaild met de medewerkers van de BB Cream Shop, omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik een crème bestelde, die goed bij mijn huid paste, niet te licht was en mijn huid niet uit zou drogen. Ik was erg blij met de eerlijke hulp die ik kreeg, er werd echt tijd en moeite in gestoken, om mij te helpen op de zoektocht naar de ideale BB Cream.


De winnaar werd de Skin79 Lovely Girl BB Cream, een Multi-functionele blemish balm, speciaal ontworpen voor jonge meiden, in de leeftijd van 17 tot 22 jaar. De Lovely Girl cream werkt kalmerend, geeft een gemiddelde dekking, houdt de vochtbalans van de jongere huid op peil, maar brengt tegelijkertijd ook de vetbalans in evenwicht. Kortom, een ideale crème voor jonge meisjes met een droge, gevoelige huid, die op zoek zijn naar een gemiddelde dekking voor hun huid, die zo nu en dan onrustig is.

“Mulberry extract and Marigold extract sooths and supply rough skin with moisture. Herb complex and Chlorella extract make juniors’ skin healthy and keep your face moist all day long. It protects your face from external environments and naturally covers blemish of your face efficiently, makes the skin look more beautiful. It includes porosity powder which is good at sebum absorption so it can control sebum properly as well as it keeps the skin neatly for a long time.”


De Lovely Girl BB Cream is echt een waar plaatje om te zien en ook een ontzettend leuk product om te krijgen. Roze, met zilveren vlindertjes en hartjes. Meisjesachtiger en aantrekkelijker voor deze leeftijdsgroep hadden ze het niet kunnen maken!  Het oog wil ook wat en komt bij deze verpakking kom je zeker ogen te kort, it’s so pretty I’m gonna die! Ook niet onbelangrijk, is dat de verpakking is voorzien van duidelijke informatie, die gelukkig Engelstalig is en niet Koreaans. Bij het draaien aan de dop – het is ten slotte een tube – komt me een lekkere, bloemige geur me tegemoet, weer een pluspunt. De crème is, zoals omschreven op de website, lichtbeige van kleur en is vrij stroef waardoor je een redelijke hoeveelheid nodig hebt om je gezicht goed te bedekken. Gelukkig kwam dit niet als een verrassing, aangezien de verpakking het volgende vermeld bij de gebruiksaanwijzing. Je hebt gewoon een goede doet hiervan nodig.

De crème is erg makkelijk in gebruik. Je zet gewoon een paar stipjes op je gezicht – een paar extra op de onzuivere plekken – en smeert de crème vervolgens goed uit. Het resultaat? Een mooie, egale tint en een niet glimmende, maar toch goed gevoede huid. Ideaal! Niet alleen de verpakking, maar ook de werking van deze crème is dus echt gericht op ons, jonge meiden. Zeker als je net met make-up begint, het moeilijk vindt om de juiste kleur foundation te vinden of gewoon te lui bent om een hele routine te doorlopen ’s ochtends – denk aan voedend serum, dagcrème, concealer, foundation – dan is de Lovely Girl BB Cream ideaal en kan ik hem alleen maar hartelijk aanraden.Was je al eeuwen op zoek naar het product dat ik zojuist heb omschreven? Dat kan ik me goed voorstellen en dan heb ik goed nieuws voor je, de Lovely Girl BB Cream is hier te koop voor € 12,75. Veel geld zul je op het eerste gezicht misschien denken, maar onthoud dat het je dagcrème, moisturizer en foundation kan vervangen. Meer functies durf je van een crème toch niet te verwachten?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio