Review: WIC Bogota

woensdag 29 juni 2011

Photobucket
De 'World Inspired Colours' lijn van Herome is al tijden niet meer weg te denken in beautyland. De lijn bestaat uit 79 prachtige kleuren nagellak geïnspireerd door de cultuur, natuur en veelzijdigheid die de wereld ons te bieden heeft.

Ik vermoed dat de mensen achter Herome, Bogota - de hoofdstad van Colombia - in hun hart gesloten hebben! Het lakje dat vernoemd is naar deze stad is namelijk prachtig!

Photobucket
Bogota is een lichtblauw lakje dat ietwat nijgt naar grijs. Wat Bogota bijzonder maakt is de shimmer. De shimmer is vrij grof, en goudkleurig! In combinatie met de lichtblauw/grijskleurige lak zorgt dit voor een prachtig effect.

Alle lakjes hebben dezelfde verpakking. Lang, smal en simpel. De namen van de lakjes staan op een sticker die zich aan de dop, ofwel het handvat van je kwast bevindt. Jammer genoeg vervaagd de naam hierdoor vrij snel.

Doordat de structuur van de shimmer vrij grof  en de nagellak licht van kleur is, is het moeilijk om de lak dun te lakken. Dit droogt iets langzamer, maar is in principe geen probleem. Na 2 dikkere  laagjes is de lak redelijk dekkend.

Photobucket
De nagellak zou tevens verzorgend zijn. Dit vind ik moeilijk te beoordelen, ik heb niet gemerkt dat mijn nagels sterker geworden zijn, maar dit zou zo maar kunnen...

De lak begon na 4 dagen langzaam af te bladderen. Ik vind dit niet zo erg, ik wissel rond die tijd toch wel van nagellak. Of dit te maken heeft met de dikkere lagen nagellak durf ik niet te zeggen.

De WIC lakjes zijn voor €6,95 verkrijgbaar bij Douglas en Etos. Hebben jullie ook al een aantal WIC lakjes in jullie stash?

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio