Scoop: Essence Limited Edition 50’s Girls Reloaded

donderdag 9 juni 2011

Photobucket

De holografische collectie ligt nog in de winkels en wordt volop gereviewed door mijn mede-bloggers, maar het is alweer tijd om jullie voor te stellen aan de nieuwe Limited Edition Collection: 50’s Girls Reloaded! In juli 2011 komt Essence met deze nieuwe collectie in een maritiem thema met een knipoog naar de jaren vijftig, schip ahoy!
Essence neemt je deze zomer mee terug in de tijd, naar de jaren 50! Met de nieuwe trend editie “50’s girls reloaded” nodigt Essence je uit op een retro-reis. Intens blauw en helder rood, gecombineerd met zachte goudtinten verzekeren je deze zomer van een flinke dosis maritieme flair. De schitterende retro-verpakkingen en het 50’s design doen denken aan de tijden van de petticoat, rock ‘n roll en stoere kerels met vetkuiven. Een ding is zeker: of nu je gaat varen of kiest voor een bezoekje aan de haven, met deze trendy collectie kom je in een opperbeste en stijlvolle zomerstemming!

Photobucket
 De duo oogschaduw palettes verschijnen in drie kleurvarianten en zullen verkocht worden voor een prijs van € 2.49. De palettes bestaan niet uit de gebruikelijke poeder oogschaduw, maar uit crèmeoogschaduw. Let daar wel op bij de aanschaf, mocht je niet zo goed overweg kunnen met de creamy substantie en vettige oogleden hebben waar deze oogschaduw zich sneller ophoopt.

Photobucket
Tot de collectie behoren ook twee lipsticks in de kleuren 01 Back to the 50’s en 02 I’m Sailing. De lippenstiften lijken qua vormgeving erg op de lipsticks van MAC, pluspunt, want voor € 1,99 krijg je dan toch een beetje het luxegevoel. En wie zegt dat vrouwelijke zeemannen geen lippenstift droegen?
Photobucket
De 50’s Reloaded collectie bevat drie Eyepencils, twee blauwtinten en een grijs tint, om ogen te creëren waarin je droomman zal verdrinken. Adviesprijs van de Eye pencils is € 0,99, te verkrijgen in 01 You’re a heartbreaker, 02 I’m a marine girl en 03 Love me tender.
Photobucket
Na de fijne lakjes uit de You Rock collectie was ik erg benieuwd wat Essence nu voor ons in petto zou hebben. Voor € 1,79 biedt Essence in de zomercollectie vijf tinten aan om je nagels geheel in ‘matrozenstijl’ te brengen. De nagellak zal verschijnen in de kleuren 01 Ahoy!, 02 Back to the 50’s, 03 I’m a marine girl, 04 Love me tender en 05 You’re a heartbreaker.

Photobucket
Een product wat meestal alleen te vinden is bij high end merken, zal nu ook tijdelijk in het Essence schap verschijnen. Een translucent powder, transparant poeder, is een poeder waarmee je je make-up kan setten, zonder dat hij kleur afgeeft. Heel handig, want dit maakt hem geschikt voor elke huidskleur! Daarbij is deze poeder voorzien van een matterende werking. Deze zal te verkrijgen zijn voor € 2,99.

Photobucket
Een leuke extra van de 50’s Reloaded Collectie is de dubbelzijdige oogschaduwkwast, geheel in de marine stijl. Voor € 1.59 wil ik deze kwast zeker eens proberen, hij doet me namelijk erg denken aan een fijn Hema kwastje. Dupealarm?


En that’s it, yo ho yo ho a pirate’s life for you? Ik sla deze collectie waarschijnlijk over. Voor mij zit er niet echt een eyecatching item tussen, op het translucent powder na. De nude kleurige lippenstift wil ik wel nog even nader bekijken. Wat vind jij van de nieuwe limited edition van Essence? Zit er iets tussen wat je echt graag zou willen hebben? Laat me ook even weten of jullie het fijner vinden lezen als ik zelf de informatie bij het artikel schrijf in plaats van het gebruiken van de gegeven informatie van het persbericht. 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio