The Summer Series: Bebe Young Care Happy Deo Spray and Roll-On

zaterdag 11 juni 2011

Photobucket
Zomerse temperaturen, hitte, prallende zonneschijn én klotsende oksels! The summer is back. Over de zomerse temperaturen en mijn gebruinde huid zul je me niet horen klagen, maar vieze luchtjes of een plakkend gevoel, dat zijn mijn vijanden. Om ons lichaam zo goed mogelijk te verzorgen en alle kwaaltjes tegen te gaan, ga ik de komende weken een aantal producten van de Bebe Young Care lijn testen. Vandaag gaat deze storm aan reviews van start met twee zomerse deo’s van Young Care lijn. Goodbye sweat, hello fresh, good smelling oksels!


Bebe is van oorsprong een Duits merk, dat ook enkel in Duitsland verkocht wordt. Het merk is onder andere te verkrijgen bij de – onder de Nederlandse beautybloggers bekende en geliefde – Duitse drogisterij DM. Bebe heeft een breed assortiment dat bestaat uit dag- en nachtcrèmes, deodorants, douchegels, bodylotions, lipbalsems, tonic’s, facewashes, voetcrèmes en ga zo nog maar even door. Met andere woorden: Met de producten van Bebe kun je je hele lichaam in een fijne, verzorgde staat brengen. De prijzen van de producten liggen laag en zijn zeer betaalbaar, maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit te wensen over laat. Ik ben simpelweg fan, al jaren zelfs, en wil ik jullie nu graag kennis laten maken met dit mooie merk. Mochten jullie ooit nog eens in ons grensland gaan shoppen, neem dan zeker eens een kijkje in huidverzorgingsrek, het zal jullie niet teleurstellen. Door mijn reviews zullen jullie nu de toppers uit de lijn leren kennen!
Photobucket
Om te testen ontving ik van de Bebe Young Care lijn twee deodorants, de Bebe Happy Deo Spray en Happy Roll-On, de welbekende ouderwetse roller. Beide producten zijn duidelijk voorzien van het herkenbare Bebe Young Care logo en zijn fris vormgegeven. De basiskleuren zijn pastelgeel, wit en babyroze. Zeker goed gekozen en duidelijk gericht op de doelgroep, ik weet zeker dat je hier als jong meisje goed voor de dag mee kunt komen. De kleuren geel en wit lopen in elkaar over op de fles en de flacons zijn voorzien van een roze dop met een Bebe Happy sticker erop. De flessen zijn verder voorzien van alle informatie die je nodig hebt voor gebruik: Je moet de spray schudden voor gebruik, beide deo’s zijn voorzien van een zonnige meloengeur, beloven 24 uur werking, zijn dermatologisch getest, zijn geschikt voor gebruik na het scheren en bevatten geen alcohol, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De ‘feel good feel fresh’ deo’s beloven bij elk humeur te passen en de deo’s vertellen me dat ze ook vriendjes hebben – een douchegel en een bodylotion. Met de aangereikte informatie zit het in ieder geval helemaal goed!

Photobucket
Ik begon met het gebruiken van de Deo Spray, dit omdat ik deze vorm van deodorant het liefst gebruik in de zomer. Het werkt verfrissend en lijkt bij mij effectiever te werken. De deo heeft een kleine spuitdop, waardoor je gericht je deo kunt sprayen. Dit vind ik persoonlijk erg fijn, zo voorkom ik tenminste witte plekken all over. Van een spray deo verwacht ik dat hij niet prikt, goed beschermt en lekker ruikt.  Deze deodorant scoort op alle punten, kassa! Hij verfrist, ruikt naar zoete watermeloen – kan ook een minpuntje zijn, als je hier niet van houdt,  en prikt niet waardoor mijn gevoelige oksels goed bevriend met de deodorant zijn geworden. Dus, houd jij van een zoet luchtje en heb je gevoelige oksels die wat verzorging kunnen gebruiken? This is the one for you!

Photobucket
Een roll-on, een roller, is not my cup of tea, laat ik dat even voorop stellen. Ik kan er gewoon niet goed mee overweg. Nog nooit heb ik een roller ontdekt, die niet plakkerig bleef en toch heb ik al enkele getest. Echter zijn er ook genoeg vrouwen die deze vorm van een deodorant wel graag zo nu en dan  gebruiken, like my mom. Ik heb haar dan ook gevraagd om deze te testen. Echter kwam zij, jammer genoeg, tot dezelfde conclusie. Hij droogt niet op, blijft sticky en is niet prettig. Mijn moeder had ook als puntje van kritiek de geur, dat blijft iets persoonlijks natuurlijk. De roller raden zowel ik als mijn moeder helaas niet aan. Toch denk ik zeker dat er mensen zijn die deze vorm van deodorant graag blijven gebruiken en waar dit product wellicht wel bij in de smaak valt. Het is misschien ook simpelweg een kwestie van wennen, ik ben een koude spray gewend en geen warme, vloeibare substantie.

Korte samenvatting: Hou je van een lekkere, zoete deo die lief is voor jouw dierbare oksels? Neem dan bij je volgende Duitse shoppingtrip de Deo Spray mee en geniet van de zomer zonder je zorgen te maken over je zwetende onaangename vriendjes! Én het leukste nieuws heb ik tot het laatst bewaard: Deze deodorant kost maar € 1,79! Ook heeft Bebe Happy nog twee zusjes: Bebe Lovely met de geur van wilde rozen en Bebe Wild met de geur van citroengras!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio