The Summer Series: Winactie: Sigma Travel E25 Blending Brush

donderdag 2 juni 2011

Photobucket
Het is bijna zover dames! De zomervakantie wacht op ons en ík kan niet wachten tot de zomervakantie begint. Lekker onze koffers pakken en vertrekken naar een droombestemming. Feesten met je beste vriendinnen, bruinen aan een tropisch strand of citytrippen met je grote liefde, alles kan! Het enige probleem aan op vakantie gaan, is het onmogelijke inpakken! Altijd ben je bang dat je iets vergeet, je te veel kilogram meesleept en je alsnog niet genoeg make-up  en kleding meeneemt. Vooral voor mij make-up lover is het elk jaar een crime. Zou ik mijn hele kwastenset meenemen, is het handig om mijn 88 palette in te pakken? Ik zie het in jullie ogen! Een vorm van herkenning. Om de hel het inpakken iets te verzachten, heb ik voor jullie een winactie geregeld. Niet langer hoef je je grote onhandige blendingkwast – essentieel voor een mooie ooglook – in een toilettasje te proppen. Nee, vandaag kun je op Pretty Brilliant een Sigma Travel Blending Brush winnen! Wie zei dat inpakken niet leuk was?

Photobucket
De Travel E25 Blending Brush is een compacte blendingkwast van het – om zijn kwasten – befaamde merk Sigma. Eerder schreef ik al over het feit dat ik deel uitmaak van het Affiliate Program, wat het nu mogelijk maakt dat ik een van jullie gelukkig mag maken met deze mooie kwast. - Eigenlijk stond de winactie al veel eerder gepland, maar door mijn schooldrukte heeft hij even vertraging opgelopen. Geen ramp natuurlijk, want nu is het perfecte moment om hem te verloten aangebroken. – Ik heb de kwast inmiddels al een tijdje in mijn bezit en gebruik hem dagelijks om mijn highlighter op het wenkbrauwbot of op de jukbeenderen aan te brengen. De kwast werkt heel precies, pakt een goede hoeveelheid poeder op en blendt mooi.  Natuurlijk is hij ook te gebruiken voor het blenden van de oogschaduw op je ooglid of in je crease, daar werkt hij minstens zo fijn voor.

Photobucket
Mijn collage, om jullie een beeld te geven van wat ik graag draag.
Nu, wat moet je doen om deze kwast te winnen?
  •           Mij volgen met Bloglovin of Google Friend Connect, vermeld dit even in je comment.
  •           Mocht je over Twitter beschikken, het volgende tweeten:
    Op www.prettybrilliant.blogspot.com  wordt een Sigma Travel Blending Brush verloot. Doe jij ook mee? @JoyceNafzger
  •           Maak een zomerse outfit in een collage – bijv. via www.polyvore.com – voor mij! Zo is deze winactie vooral geschikt voor mijn vaste volgers, die echt weten wat ik mooi vind. Deze collage mag je mailen naar prettybrilliant@hotmail.com Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van maken! Ik let niet op je collage-skills – ik weet dat er een paar goede photoshoppers tussen jullie zitten – maar puur op de outfit die je samenstelt.

Not so hard, toch? De winactie loopt van donderdag 2 juni tot 16 juni – de dag waarop ik te horen krijg of ik geslaagd ben. Ik wens jullie allemaal veel succes en plezier met het samenstellen van een collage, pas op: het werkt verslavend!

1 comments:

Peggy Timmermans Visagie zei

Ik heb het wel getweet maar aangezien ik met vakantie ga heb ik helaas geen tijd meer om een collage te maken, dus heb je een beetje exra publiciteit!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio