Tag: Show your screen

zaterdag 4 juni 2011

Photobucket
Marjolein van Supketchup is vorige week een hartstikke leuke tag begonnen, die ik lekker ga overnemen – zelfs al ben ik niet getagd, foei Marjolein. De show your screen tag is all about jouw bureaublad. De bedoeling van de tag is dat je een printscreen van je bureaublad plaatst, uitlegt waarom je de getoonde programma’s gebruikt, waarom je deze achtergrond hebt gekozen en ten slotte tag je een paar lieve blogcollega’s. Simple as that.


Photobucket
Klik voor vergroting
Mijn bureaublad is sinds kort heerlijk zomers! De achtergrond is een van de promo-foto’s van de Chanel Summer Collection van 2011, genaamd Les Fleurs d’Été de Chanel. Deze foto vind ik nog steeds echt prachtig, het hemelsblauw, het babyroze en het gele kleuraccent, it makes me happy. Wil je deze bureaubladachtergrond ook? Op de website van Chanel kun je de foto bij make-up in hoge resolutie opslaan en gebruiken. 

De programma’s die ik het meest gebruik op mijn mooie, roze laptop zijn Microsoft Word, TweetDeck, Google Chrome, Windows Live Mail, ITunes, UTorrent en Windows Live MovieMaker. Fijne basics voor op elke computer, lijkt mij zo. 

En ja, that’s it. Ik heb mijn screen geshowed. Tijd om een paar blogvriendinnen te taggen. Ik tag: KashmiraMilouSarahSuzanneAlyssaMadelon en Carola. Ik ben benieuwd wat er op jullie bureaubladachtergrond te zien is!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio