Tag: Your Mobile Phone

maandag 13 juni 2011

Photobucket
Een mobiele telefoon, een gsm, een smartphone, een onmisbaar gadget in de moderne samenleving. De Iphone en Blackberry mania lijkt nog lang niet voorbij te zijn en ik wil niet eens weten hoeveel What’s App of Ping berichten er dagelijks verstuurd worden. Ik ben een oldschool gsmgebruiker, duizend sms’jes and that’s it. Waarom? Ik wil niet verslaafd worden en gezellig blijven! Mensen met hypermoderne telefoons zijn constant afgeleid. Toch ga ik er binnenkort aan geloven, ook ik wil een smartphone, zeker met mijn blog vind ik het fijn om bereikbaar te zijn en snel aanpassingen door te voeren. Benieuwd welke telefoon ik nu gebruik? Dit is de Your Mobile Phone Tag.

Voor de tag ben je verplicht vijf vragen te beantwoorden, mensen die je graag volgt te taggen én je mag een foto van je huidige mobiel plaatsen. Let's start!

1. Welke mobiele telefoon heb je?
Een Samsung Star Qwerty.
Photobucket

2. Hoe lang heb je deze al?
Ik heb hem twee jaar geleden rond kerst gekocht. Stiekem had ik hem ingeruild, ik had namelijk van de Kerstman een uitgebreide scheerset gekregen en dat was me toch iets veel van het goede. Kijk, ik scheer me graag, maar een mannenscheermes doet het prima voor mij. Vandaar dat ik bij de Media Markt koos voor deze telefoon, die was toen het nieuwste van het nieuwste, hot and happening en helemaal niet duur!
Photobucket
3. Welke zou je graag willen hebben?
O jee, moeilijke vraag. Het zit in de familie dat we steeds iets nieuws willen op hightech gebied. Zo ben ik ook heel erg blij met mijn roze Packard Bell laptop momenteel, maar ik zou zeker niet nee zeggen tegen een Macbook – Ik zou hem met open armen ontvangen! Wat ik mooie telefoons vind op dit moment: Een witte blackberry, de Iphone, de Samsung Galaxy, Nokia C3 of een neppe Blackberry van Samsung in het knalroze – dat gaat hem waarschijnlijk ook worden.

4. Kun jij makkelijk zonder je telefoon?
In de weekenden wel, door de weeks echter absoluut niet. Ik zie mijn vriend alleen maar in de weekenden normaal gesproken, vanwege school mag ik hem doordeweeks niet zien van mijn ouders, en dan benut ik mijn duizend smsjes optimaal. Ik zou hem veel te veel missen als ik geen telefoon zou hebben.
Photobucket
5. Welke kleur is je telefoon?
Zwart. Mijn telefoon werd nadat ik hem gekocht had ook uitgebracht in andere kleurtjes, waaronder roze met wit, maar ja pech gehad!

Mocht je nog vragen hebben over mijn telefoon, stel ze in de comments! Graag hoor ik welke telefoon jij gebruikt en of je er blij mee bent?

Ik tag twee dames. Bij deze: Maud en Evelien, ik ben erg benieuwd naar jullie telefoon!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio