Video: Mijn favorieten van mei

maandag 6 juni 2011


Als er een ding is wat ik graag zie verschijnen op de beautyblogs die ik volg, is het een favorietenfilmpje! Hoog tijd om er zelf aan te geloven, achter de camera te kruipen met mijn favorites en te hopen dat jullie er net zo van kunnen genieten als ik. Juni is pas begonnen, mei is net pas achter de rug. De examens zijn voorbij, de verwachte perspakketten zijn gearriveerd en nu is de tijd gekomen om die-hard te bloggen - en veel meer filmpjes op te nemen. Deze keer laat ik jullie mijn favorieten van de maand mei zien. Van lippenstift tot dagcrème, van budget tot high-end, de producten die ik met het meeste plezier heb gebruikt de afgelopen maand wil ik graag met jullie delen.

Photobucket
Een geniale still, die de camera maakte tijdens het filmen
Ik hoop dat het jullie opvalt: De kwaliteit is beduidend beter! Zeker als je op Youtube 720P, ofwel HD-kwaliteit, instelt. Iets wat mij ontzettend gelukkig maakt. Dat ik me dat nooit eerder had bedacht, de camera lag gewoon in huis te verstoffen en te wachten op een familievakantie. Mochten jullie met vragen zitten over bepaalde producten, de kosten, de werking, de verkrijgbaarheid, een mogelijke review, stel ze gerust! Ik ben er ten slotte voor jullie. Viel het op dat de videokwaliteit is verbeterd? Zien jullie graag volgende maand ook een favorietenfilmpje of vinden jullie een favorietenartikel in fotovorm leuker? Als er nog tips en tricks zijn, let me hear you!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio