Video-Review: Mini Ebay Haul

zaterdag 18 juni 2011


Ebay, een verslavend medium om spulletjes over heel de wereld voor minder geld te scoren! Ik vond het vroeger altijd een beetje eng, iets kopen van een vreemd iemand aan de andere kant van de wereld. Stel je kreeg een afgehakte vinger van een Chinees bij je sieraden uit Hongkong! Echter, heb ik toen ik begon met bloggen deze drempel trots overwonnen en inmiddels snap ik de ins en outs van Ebay steeds beter! I can tell, it's fun. Je kunt het je zo gek niet bedenken en het is te koop aangeboden op Ebay. Een paar weken geleden had ik weer een shopaanval en liet ik me weer een beetje gaan! In dit filmpje laat ik jullie zien wat ik gekocht heb, wat het me gekost heeft en of ik er blij mee ben.


Als je meer wil weten over de verkopers, waarbij ik deze spulletjes gekocht heb, over de producten, de prijzen of de werking van Ebay, laat je gaan in de comments! Ik ben geen expert, maar ik gebruik deze leuke online shoppingcommunity toch alweer een heel tijdje en weet inmiddels waar ik op moet letten bij de aanschaf van producten. Ik hoop dat jullie het filmpje leuk vonden! Hou jij van het shoppen op Ebay of durf je het nog niet aan?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio