Womega: Chocolade voor je hart

vrijdag 17 juni 2011

Photobucket
De vrouw staat haar mannetje, vandaag de dag. Terwijl de man vroeger nog aan de top stond op het gebied van functie, salarisniveau en zelfstandigheid, weet de vrouw behoorlijk op het mannelijk geslacht in te lopen. Nu zul je denken: ‘Zoals het hoort, vrouwen zijn net zoveel waard als de met testosteron gevulde monsters!’ Dat was ook precies wat ik dacht, maar helaas heeft onze inhaalslag niet alleen maar positieve gevolgen. Jaarlijks zijn er wereldwijd 8,6 miljoen vrouwelijke slachtoffers op het gebied van hart- en vaatziekten. Naast dat wij vrouwen de functie van carrièretijger steeds vaker bekleden, moet het werk ook gecombineerd worden met een druk gezinsleven, waardoor de stress toeneemt. Gelukkig is er nu een bekende lover - hi mr. chocolate - van ons vrouwen in een nieuw jasje gestoken, om het vrouwenhart een hart onder de riem te steken, say hello to Womega.

Womega is de naam van het redmiddeltje, waar ik jullie graag meer over vertel. Womega is een nieuw voedingsupplement dat speciaal voor vrouwen op de markt is gebracht. Onder de kernwoorden ‘gezond, aantrekkelijk én trendy’ hopen de makers het slachtofferaantal te kunnen verminderen. Bij voedingsupplementen denk ik al snel aan vieze, naar gras smakende tabletten, maar Womega zwakt dit vooroordeel gelukkig volledig af. In de mooi vormgegeven dispenser zitten capsules met de kleur en geur van chocolade. Beter en vrouwvriendelijker hadden ze het waarschijnlijk niet kunnen maken!

Photobucket
Hart- en vaatziekten zijn in Nederland de nummer één doodsoorzaak bij vrouwen. Één op de drie vrouwen sterft eraan. Moet je je voorstellen dat je in de rij voor een kassa staat met twee vrouwen voor je, een van jullie zal sterven aan een hart – of vaataandoening. Tijd om hier iets aan te doen, dames, want ik wil dat we allemaal nog veel vaker in de rij van de H&M en Douglas kunnen staan. Een gezond hart daar moeten we in investeren. Genoeg rust nemen en voldoende bewegen, het zal niet de eerste keer zijn dat je van deze essentiële factoren hoort. Toch is het zo dat het er gewoon bij in schiet. Alleen maar fijner dat Womega, met vijf actieve bestanddelen – cacoa-extract, Cardiolina, vitamine D, MenaQ7, vitamine K2 en Omega3 - die elkaar versterken, zich in zet voor alles wat je hart nodig heeft.
Photobucket
Womega is verkrijgbaar bij de apotheek, gezondheidswinkels en de betere drogisten, denk aan Etos, DA en de Tuinen. De trendy, stijlvolle dispenserverpakking bevat 30 stuks voor een prijs van € 9.95. De verpakkingen zijn na te vullen met een navulverpakking van 90 stuks, die € 19,95 kost. De aangeraden dosering van Womega is leeftijdsafhankelijk, vrouwen tot 45 jaar wordt één capsule per dag aangeraden, vrouwen tussen 45 en 60 jaar dienen twee capsules in te nemen en vrouwen ouder dan 60 jaar wordt het innemen van drie capsules aangeraden. Voor meer informatie kun je altijd terecht op www.womega.nl.


Ik ben erg benieuwd wat jullie van dit nieuwe voedingsupplement vinden. Wist je dat hart- en vaatziekten de nummer één doodsoorzaak onder vrouwen was? Dat het risico op een hart- of vaataandoening groter is dan het risico op kanker? Ik wist het wel, maar het was toch weer schrikbarend om met de neus op de feiten gedrukt te worden. Één op de drie vrouwen, dat zijn er zo ongelofelijk veel.  Ik ben een groot voorstander van carrièrevrouwen, maar gezondheid gaat altijd voor prestatie. Ik hoop dat Womega een koploper is in de hulpmiddelen om hart- en vaataandoeningen te verminderen.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio