Happy birthday to you, my love!

woensdag 27 juli 2011

Photobucket
Lieve Sebastian,

Drie jaar geleden vierde ik voor het eerst je verjaardag met je. Ik wist bij God niet wat ik je zou moeten kopen, wat je écht leuk zou vinden en kocht iets met trillende handen, in de hoop dat je toch nog blij met me zou zijn. Nu we zoveel jaar later zijn en je eenentwintig wordt – ‘ouwe zak van me’, grapje schat – probeer ik nog steeds elk jaar iets te vinden, waar je mondhoeken automatisch van omhoog krullen, iets wat je écht leuk vindt en je écht graag wil hebben. Maar wat ik graag wil hebben, daar hoef ik al lang niet meer over na te denken: Elk jaar, elke dag, elk uur, elke seconde opnieuw, wil ik jou.
Photobucket
Op dit moment tellen we de secondes af tot je jarig bent en ik hoop dat we jouw dag tot iets onvergetelijks, iets moois, iets gezelligs, iets oneindigs kunnen maken. Jij ziet de waarde van je verjaardag nooit in, maar voor mij staat elke verjaardag van jou gelijk aan een mijlpaal, opnieuw een levensjaar dat we samen mogen vieren! Een jaar waar in ik heel vaak de kieteldood heb gekregen, ik veel heb gelachen, jou mijn haren heb laten vlechten en krullen, veel gezien en beleefd heb, er goed voor me gezorgd is en ik vooral van ‘ons’ genoten heb. Daarom, lieve Sebas, geniet toch eens van jouw dag, er is er maar een exemplaar van jou en dat is precies genoeg voor mij. Ik heb je eindeloos lief en zou niet weten hoe een dag zonder jou eruit zou zien. Jij bent voor mij de goed gemaaide green op een golfbaan, het doelpunt in de laatste minuut, de hagelslag op de pletkeskoek en de ui op de fricadel speciaal.
Photobucket
Gefeliciteerd lieverd, opdat ik nog lang van je mag genieten!

Een veel te dikke, warme, stevige knuffel,

Joyceje
Photobucket
Photobucket
He's mine!
Photobucket
En een dikke lik van Casanova

Ps. Wat is een verjaardag zonder hilarische filmpjes - all time favourites?


 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio