Mijn examenfeest

dinsdag 19 juli 2011

Photobucket
Het is vast niet onopgemerkt gebleven en ik heb het niet bepaald geheim gehouden: Ik ben geslaagd en dat mag de hele wereld weten! Inmiddels heb ik het papiertje op zak, ondertekend en wel, wat betekende dat het hoog tijd werd voor een feestje! ‘Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!’ Zondag 17 juli – jullie weten het, ik hou van 17 – heb ik samen met mijn lieve vrienden en familie mijn slagen gevierd! Ik laat jullie graag deel uit maken van een feestje, beter virtueel dan helemaal niet, dus bij deze: Een virtueel stukje Limburgse vlaai, een ijskoud glas drinken en een overload aan partyfoto’s!

Photobucket
Photobucket
Een examenfeest organiseren, had ik lichtelijk onderschat. Hoeveel hapjes heb je nodig? Wat wordt het meest gegeten en gedronken? Hoeveel tenten zet je op? Wie komt er en wie zegt af? We hadden maar flink ingeslagen, 560 partyhapjes, 10 stokbroden, 2,5 kilo borrelnootjes, 10 zakken chips, 5 zakken popcorn, 1 kg spek, think big! De drank huurden we bij een drankenhandel, net zoals de statafels, koelkasten en tap – met 90 liter bier haha! Beter veel te veel dan veel te weinig, was het motto van mijn ouders. Dinsdag hadden we alles ingeslagen, de tenten stonden rechtop, de gekleurde feestlampjes gaven gezellig licht, de drank en het eten was gearriveerd en het enige wat nog ontbrak, waren de gasten.

PhotobucketPhotobucket
Niks om me zorgen om te maken. Tot we donderdagochtend – na het verjaardagsontbijt van mijn zusje Roxy – thuiskwamen. We hadden zelf twee partytenten aangeschaft en deze lagen beide gespreid in de tuin, kapot. Niet veel aan te doen op het moment zelf, zeker omdat mijn zusje lekker in het zonnetje gezet moest worden, maar toch even een stressmomentje. Gelukkig sprong onze familie zonder na te denken te hulp en stonden er zondagochtend opeens drie partytenten. Het enige heikele punt dat overbleef, was de storm die ze gemeld hadden. Flink duimen dat de weergoden me goed gezind waren en er toch genoeg heren met zwembroek en dames in bikini zouden komen!

PhotobucketPhotobucket
Het duimen heeft in ieder geval gewerkt, ik heb een geweldige dag én avond gehad en heb me volle teugen genoten. Na het opzetten van de tenten in de ochtend, arriveerde een van mijn eregasten met vertraging vanuit het verre Arnhem. De lieve Malou, een geweldige penvriendin die ik via internet heb leren kennen, had 3,5 uur gereisd om mij eindelijk te ontmoeten en aanwezig te zijn op mijn feestje. Dat mag even in the spotlight gezet worden, want Malou, wat was je leuk! Terwijl ik Malou’s cadeaus uitpakte arriveerde de volgende VIP, mijn lieve beste vriendin Nadine, die behoorde tot het rescue team dat alle hapjes in orde zou maken. Jij ook heel erg bedankt Nadinchen! Ik zou iedere gast wel heel uitgebreid willen bedanken, maar dat gaat me niet lukken – ik moet nog steeds bijslapen haha. Dus, iedereen hartelijk heel heel erg bedankt voor het komen, ik waardeer het enorm dat je er was!

Genoeg gekletst lijkt me, tijd voor een kijkje in mijn examenfeest met heel veel foto’s van mijn lieve, gekke, gezellige vrienden en familieleden. Geniet ervan, ik kijk in ieder geval met een glimlach ernaar terug, zo zijn jullie toch nog een klein beetje aanwezig!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio