Mijn favoriete Youtube-filmpjes van dit moment: Deel 2

woensdag 13 juli 2011


Angry Birds is toch zeker een lekkere binnenkomer?
“Youtube, een geweldig medium waar miljarden mensen dagelijks langskomen, een community van beelden. Uren kan ik me amuseren met het bekijken van funniest homevideo’s, what’s in my bag movies, make-up tutorials, live optredens, gefilmde creatieve uitspattingen, flashmobs en ga zo maar door. Youtube is als oorlog: Beginnen is makkelijk, maar stoppen haast onmogelijk.” Eerder deelde ik deze wijze woorden met jullie en graag deel ik vandaag mijn favoriete filmpjes van dit moment deel 2 met jullie, enjoy!


Michelle Phan is echt een van mijn Youtube-heldinnen. Je hebt van die mensen die filmpjes plaatsen en die je dan zo lang niet aanklikt, tot je ze vergeet, zo’n mwah-filmpjes. Echter weet zij met haar video’s en tutorials altijd raak te schieten, ik kan het gewoon niet laten om ze te kijken. Al heb een belangrijke toets, al ben ik al drie keer geroepen voor het eten, haar filmpje moet en zal ik kijken. In deze Princess Jasmine tutorial bewijst ze zich weer helemaal, heeft ze zich laten gaan en showt ze haar fenomenale make-up skills en ge-wel-dige humor! 'But because I don’t see much of the sun, since I’m a vampire...'


Ik ben iemand die uren naar covers kan luisteren. Ik vind het prachtig om te zien hoe een muzikant een eigen draai aan een nummer kan geven en een nummer kan veranderen in iets nieuws, iets creatiefs en vaak – in mijn ogen – ook iets beters. Zo ook met Just a dream van Nelly. Ik ben zelf geen groot hiphopfan, maar kan de rustigere varianten wel ‘waarderen’ – ja het enthousiasme mist een beetje. Maar… Nu Kurt Hugo Schneider dit nummer onder handen heeft genomen, vind ik het tien keer mooier, kan ik er intens van genieten en heerlijk mee brullen.


Hoe lekker is het om af en toe keihard te schreeuwen en al je frustraties uit je lijf te laten stromen? Ja, heerlijk! Hoe lief of schattig jullie me ook vinden, met dit nummer gil ik keihard mee, denkende aan al die mensen die mij ooit minder behandeld hebben of niet in me geloofd hebben: ‘Go screw yourself!’ En dat mag best, geloof in jezelf, denk af en toe ‘go screw yourself’ en laat niemand in jouw weg staan!


Dit is gewoon iets waar je je lach niet bij in kunt houden, dit haalt het kind in je naar boven en zorgt voor een extreme humorexplosie. Deze video maakt deel uit van Improv Everywhere en eigenlijk wil ik gewoon dat jullie dit filmpje kijken, zonder dat ik er ook maar iets over verklap haha!


Ik wilde deze ‘Mijn favoriete Youtube-filmpjes van dit moment’ afsluiten met een kippenvel-vimomentdeo. Ik ben een ontzettend emotioneel persoon, tranen vloeien bij de liters en kippenvel is niet meer dan gebruikelijk. Toen mijn beste vriendin deze straatmuzikant op Facebook plaatste, kwam mijn ‘week-gekookte-ei-kant’ weer boven water en heb ik zitten huilen als een klein kind. Waarschijnlijk had ook niemand anders dit kunnen plaatsen als zij. Ik hecht ontzettend veel waarde aan mijn vriendinnen en weet dat, hoe weinig ik ze ook zie, we altijd op elkaar terug kunnen vallen. Dankjewel lieverds, ik heb jullie lief – én ik weet heus wel dat jullie af en toe stiekem langskomen!

Ps. Nu helemaal in de 'ik-kijk-filmpjes-mood' terecht gekomen? Kijk dan zeker nog eens naar Deel 1! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio