Review: The Body Shop White Musk Blush

donderdag 21 juli 2011

Photobucket
Soms kom ik een product zo ontzettend vaak tegen op internet, dat ik het niet kan laten om het te bewonderen in real life. Gereviewde parfum móét ik ruiken, even snuffelen noem ik dat, en oogschaduwpalettes móét ik swatchen, ik moet het gewoon even ‘voelen’, even in mijn handen hebben. Toen ik laatst met Sebas rondbazuinde op Schiphol kon ik The Body Shop – met extreme sale – niet overslaan en kwam ik daar een populaire internetbekende tegen: White Musk Blush. Een parfum, dat het internet in no time wist te veroveren en zich nestelde in de kieskeurige neusjes van vele beautybloggers. Tijd om zich een weg naar mijn wipneus te banen, moet hij gedacht hebben.

Photobucket
The Body Shop wordt geroemd om de White Musk lijn, het is echt een key-item in hun collectie. Niet alleen is de geur van muskus erg geliefd, ook is deze tijdloos en geschikt voor alle leeftijden – mits je er van houdt, maar dat spreekt voor zich. Natuurlijk is The Body Shop daar goed van op de hoogte en spelen ze graag in op deze populariteit. Elk jaar wordt een nieuwe variatie, in de vorm van een limited edition, met de geur van White Musk uitgebracht. Voorgaande jaren zagen we White Hot Summer en Breeze limited editions de revue passeren en dit jaar is een oude bekende uit 2008 back on track, de White Musk Blush lijn.

Photobucket
Het design van de Eau de Toilette vind ik prachtig. Het formaat is praktisch – alles wat in een handtas past, vinden vrouwen tegenwoordig praktisch – en de vormgeving vind ik mooi, vrouwelijk, bijzonder en clean. Het flesje staat enig op je toilettafel en past daarbij ontzettend goed bij de geur, het weerspiegelt de geurnoten in mijn ogen. White Musk Blush bestaat namelijk uit de zoete, herkenbare geur van musk en een mix van fruitige en bloemige noten. In het parfum vindt je geurnoten als sandelhout, vanille, appel, kaneel, mandarijn, witte viool, bergamot, mandarijn, lelie, wilde roos, amber en last but not least muskus terug. Deze vruchten en bloemen maken de geur sensueel, vrouwelijk, maar toch zomers, fris, clean en jong. Ik blijf maar aan mezelf snuffelen als ik de eau de toilette draag. Het is precies de goede combinatie tussen een zware en lichte geur, zoet en bloemig. Simpelweg perfect voor mij. Ik overweeg zelfs een tweede ‘reserve-flesje’ aan te schaffen, zo ontzettend lekker vind ik White Musk Blush ruiken.

Photobucket
White Musk Blush Eau de Toilette is een limited edition van The Body Shop, die tijdelijk verkrijgbaar is, voor de mooie prijs van € 15. Niet alleen leuk om te hebben, maar zeker ook om te geven! The Body Shop beschrijft de geur zelf als volgt: “Onze klassieke geur White Musk® is al jaren heel populair, en nu is er - slechts gedurende een beperkte periode - een fantastische, lichtere variant van dit beroemde parfum. White Musk® Blush is een vrouwelijke, bloemige geur, ideaal voor het voorjaar en de zomer, een eigenzinnige, onweerstaanbare geursensatie.” In de White Musk Blush lijn zijn verder nog een Sumptuous Silk Shower Gel, Smooth Satin Body Lotion en een Chifffon Sheer Body Mist te vinden. Ben je nieuwsgierig geworden naar – of verliefd geworden op – de bijzondere geur van White Musk Blush ga dan vooral eens ‘snuffelen’ bij een The Body Shop filiaal of bestel de producten in de webshop.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio