Review: Catrice Enter the undergrowth

donderdag 28 juli 2011

Photobucket
Toen de Catrice 'Papagena' collectie in de winkels verscheen was ik direct verliefd op het lakje 'Enter the undergrowth'. Dit, omdat ik nog geen enkele nagellak in mijn stash heb die ook maar een beetje op dit kleurtje lijkt.

Enter the undergrowth is een legergroen/khaki-kleurig lakje. Niet bepaald een alledaags kleurtje dus, waardoor ik erg benieuwd ben wat jullie ervan vinden...

Photobucket
Het gebeurt mij eigenlijk vrijwel nooit dat ik een lakje tegen het lijf loop, waarvan het kleurtype totaal niet in mijn stash terug te vinden is. Dit was het geval toch echt toen ik 'Enter the undergrowth' zag staan. Dat alleen al, vond ik reden genoeg om hem uit te proberen!

Photobucket
Enter the undergrowth is één van de 4 lakjes uit de LE Papagena collectie van Catrice. Het flesje zelf is het standaard Catrice flesje. Het verschil tussen de lakjes uit de vaste collectie zit hem dit keer in de dop waarop meermaals 'Catrice' gedrukt staat, in een kleurtje dat ongeveer gelijk is aan de kleur van het lakje. Verder staat de naam van het lakje dit keer op een sticker, niet op het flesje zoals gebruikelijk.

Photobucket
De structuur van het lakje is prima! Hij lakt zonder te strepen en is met 2 laagjes geheel dekkend. Daarnaast geeft het Enter the undergrowth een geweldig mooie glans, waardoor je je topcoat al bijna vergeet te gebruiken.

Ik heb Enter the undergrowth voor €2,50 bij Kruidvat gekocht. Let wel op! Het is een limited edition. Mocht je het kleurtje mooi vinden maar dit lakje niet meer kunnen vinden, H&M heeft een nagellak in haar collectie dat er sprekend op lijkt. 'Hunt me down' van H&M is te koop voor €3,95.

Wat vinden jullie van dit bijzondere kleurtje?

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio