Review: Gosh Nail Lacquer Yellow Bombay

zondag 10 juli 2011

Photobucket
Dat geel de kleur van de zomer is, valt niet te betwisten. Dat ik me aan de kleur moest en zou wagen evenmin. Eerder zagen jullie al brandweerwagenrood en neonoranje langs komen, maar geel moest de revue nog passeren. Gosh Nail Lacquers ben ik laaiend enthousiast over, dus toen ik Yellow Bombay zag, kon ik het niet laten en kocht ik hem alsof het niets was. Benieuwd of geel ook mijn zomerkleur van 2011 is en Yellow Bombay bij mij de zon laat schijnen? Lees dan vooral verder.

Photobucket
Yellow Bombay is een jelly, okergele lak met fijne gouden shimmers er in. Een prachtige, unieke gele kleur die ik nog niet eerder heb gezien in een nagellakrek. Dat ik de verpakking van de Nail Lacquers fijn vind, hoef ik niet nog eens te vertellen – fijn kwastje, glazen flesje, duidelijk logo en kleurnummer- en naam op de dop, dus ga ik meteen straight to the point en vertel ik of ik mijn nagels met plezier heb gelakt.

Photobucket
Helaas, moet ik eerlijk vertellen dat dit de allereerste Gosh nagellak is, die me vreselijk teleurgesteld heeft. Op andere blogs heb ik wel goede reviews van deze lak gelezen, maar bij mij dekt en droogt hij voor geen meter, waardoor de moed me in de schoenen zonk na vier lagen. Het resultaat? Nog steeds geen volledig bedekte nagels, maar nagellak die sticky is, met gaten er in en stukjes eruit. It hurts to say it, maar dit lakje verdient een stoffig plekje, ver van mijn kwalitatief goede nagellak, en moet heel wat doen om een tweede kans te verdienen, hoe mooi het kleurtje ook is. Too bad! Zeker omdat € 6,49 voor een nagellak niet echt low-budget is en ik me echt verheugd had ook tropische nagels!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio