Review: H&M Nail Polish Sunset Dreams

dinsdag 5 juli 2011

Colourblocking, dé trend van 2011. Tijd om me er ein-de-lijk aan te wagen. En laat ik een vrouw van de extremen zijn. ‘Normale’ vrouwen beginnen voorzichtig met nagellak in twee tinten, maar dat kán ik niet. Nee, ik kocht direct een knaloranje met knalroze jurk van de H&M en kon het bij de kassa niet laten de meest knallend oranje kleur nagellak erbij af te rekenen. Sunset Dreams it was, een mini-nagellakflesje gevuld met een neon oranje goedje.

Mijn excuses voor de oranje vlekjes!
De volgende dag was het tijd voor mijn transformatie, van poederroze-lover naar colourblocking freak. Het jurkje stond enig, zeker met een paar knalroze sleehakken erbij, nu de nagels nog. De H&M mini-nagellakjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals paars, knalroze, oranje en nude, en kosten € 0,95 voor een flesje van 3,2 militer. Over de prijs mag je dus al zeker niet klagen en van deze grootte ben ik een voorstander, zeker omdat oranje niet een kleurtje is voor elke dag. De verpakking van de nagellak is simpel, een klein glazen flesje met een zwarte dop en vetgedrukte letters erop. Op de achterkant kun je lezen dat het een lakje van H&M is, 30 maanden houdbaar blijft en Sunset Dreams heet. Genoeg informatie, handige verpakking, fijn kwastje en ik heb simpelweg niets te klagen.

Tijd om de nagels te lakken. Van Sunset Dreams heb je twee laagjes nodig om hem goed dekkend te krijgen, maar ik kan me voorstellen dat sommigen van jullie – tegenstanders van het zien van nagelwit – een derde laagje prefereren. Nu lijkt dit misschien veel, maar persoonlijk vind ik dit meevallen. Neon lakjes zijn vaak een hel om te lakken, drogen moeilijk en dekken voor geen meter. Dat mag ik bij Sunset Dreams zeker niet stellen. Na twee lagen heb ik mooi gelakte nagels en met een topcoatje erop droogt hij even snel als een standaard Catrice of Essence lakje.


Kun je al raden naar mijn conclusie? Ja toch? Ik ben erg enthousiast over de mini nagellakken van H&M en kan ze jullie van harte aanraden. Zie je ze de volgende keer liggen bij de kassa, gewoon meenemen! Ik weet zeker dat ze je niet teleurstellen, ik draag mijn oranje nagels met veel plezier en grote trots. Colourblocking bevalt me erg goed en de H&M nagellak heeft daar zeker aan bijgedragen!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio