Review: OPI You don't know Jacques!

woensdag 20 juli 2011

Photobucket
Vorige week hebben jullie in de ‘Nailpolish and me’ tag kunnen lezen over mijn favoriete nagellak allertijden; You don’t know Jacques! van OPI. Hoewel het mijn favoriete kleurtje is, heb ik er nog nooit een review over geschreven. Hoogste tijd om jullie voor te stellen aan mijn favoriete lakje. Meiden, dit is You don’t know Jacques!

Photobucket
Om te beginnen ben ik groot fan van de OPI lakjes. Qua structuur, formule en kwastje ben ik zelden of nooit een nagellakje tegen gekomen die kan tippen aan OPI. Zelf ben ik de trotse bezitster van 8 OPI lakjes, waarvan You don’t know Jacques mijn favoriete lakje is.

Zoals jullie weten houd ik enorm van donkere lakjes, helaas oogt zwarte lak in sommige situaties misschien ietwat hard. Dit leverkleurige lakje is wat mij betreft erg draagbaar, het kan altijd.

Photobucket
De structuur van de lak en het kwastje zijn zoals we dit van OPI gewend zijn, ideaal. Na een laagje is de lak redelijk dekkend, maar om iets strakker te lakken en hem 100% dekkend te maken raad ik toch 2 laagjes aan. De nagellak droogt trouwens enorm snel, wat ik een groot voordeel vind.

De nagellak begon bij mij na 4 dagen kleine chips te vertonen, wat ik een prima tijd vind. Ik kan zelf vrij weinig nadelen aan deze lak opnoemen, op de prijs na. OPI is nu eenmaal een duur merk. You don’t know Jacques kost €13,95 en voor dat geld kun je ook meerdere budgetlakjes kopen.

Photobucket
Voor de mensen die net als ik gek zijn op leverkleurige nagellak, maar liever een budgetlakje hebben, ging ik op zoek naar enkele dupes. Veel genoemde namen waren ‘Lost in mud’ en ‘From dusk to dawn’ van Catrice. Dit laatste lakje heb ik zelf ook en ik heb ze ter vergelijking even voor jullie naast elkaar gezet. Niet geheel hetzelfde, maar beiden leverkleurig.
Photobucket
Ik ben erg benieuwd naar jullie mening over leverkleurige nagellak! Kenden jullie mijn grote liefde Jacques al?

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio