Review: P2 Color Victim Nail Polish Hug Me

woensdag 6 juli 2011

Photobucket
Gele nagels zijn hot! En daarmee bedoel ik niet de gele waas op je eigen nagels, die je krijgt als je geen basecoat gebruikt. Nee, gele nagellak is hot.  Met de komst van ´Mimosa´ van Chanel was menig fashionista al verkocht. Nu je de kleur steeds vaker voorbij ziet komen, durven dan ook steeds meer mensen hun nagels geel te lakken.

Aangezien er over Mimosa op vrijwel iedere beautyblog een review te vinden is, test ik voor jullie een budgetproof, geel lakje die de knuffelige naam ´Hug me´ draagt.

Photobucket
Geel, een gewaagde, opvallende kleur die niet voor iedereen is weggelegd. Ik moet eerlijk toegeven dat dit een van de redenen is waarom ik Mimosa van Chanel nooit gekocht heb. Zoveel geld uitgeven aan een kleur waarvan ik niet zeker ben of ik hem vaak zal dragen, vind ik zonde. Toen ik afgelopen week weer bij de DM kwam zag ik in het P2 schap ´Hug me´ staan.
   
 Lakjes van P2 kosten slechts €1,95 en daarmee werd de knoop eindelijk doorgehakt, ik werd de eigenaresse van mijn eerste, gele lakje.

Photobucket
De kwast is zoals we dit van P2 gewend zijn, ze liggen prima in de hand en lakken prima. Ook het flesje heeft nog steeds hetzelfde ontwerp.

De structuur van de lak is ietsje dikker, dan ik van mijn andere P2 lakjes gewend ben. Ik weet niet of dit een nieuwe structuur vanuit P2 is of dat dit slechts aan dit lakje ligt. Omdat ik bang ben om streperig te lakken gebruik ik 2 dikkere laagjes nagellak. Dit helpt, het droogt langzaam maar droogt netjes en egaal op. Na deze laagjes is de nagellak volledig dekkend.

Photobucket
Wat ik altijd erg speciaal vind aan de p2 lakjes is de prachtige finish, kijk hoe mooi de lak glanst! In het zonlicht neigt het geel een beetje naar oranje, de kleur is dan ook echt diepgeel, geen pasteltint. Ik vind de kleur wel iets hebben, iets zomers. Waarschijnlijk een kleurtje dat ik maar zelden zal dragen, maar ik eigenlijk niets op aan te merken heb. Voor €1,95 mag ik niet klagen, een prachtig budgetproof lakje.

Photobucket
Een voorbeeldje om aan te geven dat geel écht heel erg leuk kan zijn!
Mochten jullie ook nog jullie twijfels hebben over gele nagellakjes? Er zijn genoeg goedkope, gele nagellakjes die je kunt kopen, om uit te proberen of het iets voor jou is. Later deze week zal Joyce in een nagellakreview een geheel andere gele lak voor jullie testen.

Wat vind jij van 'gele nagels'?

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio