Review: Sleek I-Divine Oh So Special Palette

maandag 18 juli 2011

Photobucket
Ken je dat gevoel? Dat je iets ontzettend graag zou willen hebben en ie-de-reen om je heen het lijkt te bezitten. Dat de wereld om je heen je gewoon pest en het lijkt alsof jij de enige bent die het niet heeft. Én je wil het nog wel zo graag! Dat had ik met het Sleek Oh So Special Palette. Overal, echt ik overdrijf niet, in beautyblogland dook dit prachtige palette op. Ik, al sparende voor een zomervakantie, wist me review na review erdoorheen te boksen en mijn kwijl – bij het zien van Gateau en Organza - elke keer weg te wrijven. Totdat ik zag dat het palette op begon te raken en het bij Boozyshop al niet mij verkrijgbaar was. Ik haastte me naar AliceandJo en bestelde het plaatje, onder het mom van ‘ik-krijg-er-zoveel-spijt-van-als-ik-het-niet-doe’!

Photobucket
Jullie weten dat ik een vrouw van veel woorden ben, maar deze keer ga ik de schoonheid van Oh So Special aan jullie tonen door een met behulp van een overload aan foto’s en swatches en deze het woord laten doen.

Photobucket
De vormgeving van het Oh So Special palette is zoals we het van Sleek gewend zijn, very Sleek. De kartonnen verpakking is voorzien van prachtige, verschillende prints in een moderne barokstijl. Precies naar mijn smaak, je hebt zeker niet het idee dat je met een budgetmerk te maken hebt. Als je het palette uit het karton schuift, verschijnt het herkenbare zwarte, matte Sleek doosje met Sleek Make-Up in reuzenletters er op. Een minpunt aan de Sleek Limited Edition Eyeshadows Palettes – wat deze waarschijnlijk is – is dat de bijzondere vormgeving niet is doorgetrokken naar het palette zelf. Dit zag je ook bij de Mediterranean-collectie ook al niet, terwijl ze de Pout Polishes en Blushes wel voorzien van de mooie printjes. Jammer, maar zeker geen doodzonde, het zwart is en blijft mooi, en tijdloos. Genoeg over de buitenkant, it’s the inside that counts!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

De Sleek I-Divine Palettes zijn voorzien van 12 oogschaduws. Het Oh So Special palette bestaat uit 12 neutrale kleuren. Het grootste deel van dit palette – en dat is uitzonderlijk voor Sleek palettes – bestaat uit matte kleuren, maar de glittery kleuren hebben mijn hart vooral gestolen. Bij neutrals denk je al snel aan een saai palette met oogschaduws die je haast niet ziet op de huid, maar niets is minder waar. Dit palette is ideaal, je kunt er werkelijk alle kanten mee op. Wil je een neutrale ooglook? Gebruik Ribbon op je ooglid, Boxed in je crease en Bow als highlighter. In for something more and longing for a party look? Maak een extravagante ooglook met Gateau op je ooglid, Bow in je ooghoeken en Glitz in je crease. Dat zijn de looks die meteen in mijn make-upverslaafde hoofd opkwamen, maar je kunt natuurlijk zelf ook heerlijk creatief met de variatie aan kleuren zijn.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ik ben ervan overtuigd dat iedereen iets met die oogschaduwpalette kan, jong of oud. Jij hebt het heft in handen betreft de kleurkeuze en dat is zeker geen straf bij zo’n mooi palette. Ik ben ontzettend blij dat beautybloggend Nederland me zo gepest heeft en haast dwong tot de aanschaf van mijn tweede Sleek oogschaduwpalette. De swatches zijn gemaakt zonder oogschaduwbasis met een veeg oogschaduw in direct zonlicht. Zoals gewoonlijk zijn de glitterende kleuren gepigmenteerder dan de matte kleuren, maar geef toe – you make-up addict - je hebt slechtere witte oogschaduws gezien! 

Jullie hebben het waarschijnlijk door, ik spreek met een en al lof over het Sleek Oh So Special palette en wil het jullie van harte aanraden. Spreken die kleuren je niet aan, snuffel dan zeker eens tussen de andere I-Divine palettes. Tenzij je niet van minerale, goed pigmenteerde, mooi vormgegeven oogschaduws houdt natuurlijk! Lijkt me behoorlijk sterk, maar we sluiten het niet uit, wie weet houden aliens ontzettend van beautyblogs. Het Oh So Special palette kocht ik via Alice and Jo’s Havesentials voor € 7,45. Ik kan het niet laten om te zeggen de oogschaduw dus maar € 0,62 cent per stuk kost. Oehlalala, dat is nog eens budgetproof en het hebben-gehalte stijgt hé dames? Ik hoop dat ik mijn liefde heb weten over te brengen, jullie genoten hebben van een review en zonovergoten foto’s. Laat me vooral weten of een look met dit palette met open armen ontvangen wordt, dan laat ik me eens lekker gaan met deze prachtige oogschaduws!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio