Review: Trind Caring Color Nail Lacquer CC107

zondag 17 juli 2011

Photobucket
Trind, geroemd, bekend en geliefd om zijn The Perfect System, een systeem, bestaande uit zes producten, dat binnen twee weken je nagels in topconditie brengt. Door de grote hype om het merk werd ik erg nieuwsgierig naar de lakjes. Toen Kelly een geweldige winactie gaf, waar je drie Trind Caring Color Nail Lacquers kon winnen, bedacht ik me dan ook geen twee keer. Ik kwam, ik zag en ik overwon! De lichtroze CC107 was helemaal van mij! Niet lang kreeg deze lak de tijd om tot rust te komen na zijn reis door Nederland, CC107 zou en moest geswatcht en met jullie gedeeld worden.
Photobucket
Het Caring Color assortiment is een ruime lijn, die bestaat uit een base- en top coat en een breed kleurenpalet aan gekleurde nagellakken – herkenbaar aan de letters CC, opgevolgd door enkele cijfers. Trind vertelt zelf het volgende over de Caring Color nagellakken:

De Trind Caring Color lijn biedt een fascinerend palet van trendy kleuren voor prachtige nagels. Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi te hóuden. Nadat u uw nagels heeft behandeld met de producten van het Trind Perfect System©, zult u merken dat uw nagels binnen zeer korte tijd sterk en flexibel zijn. De Caring Color nagellakken zorgen ervoor dat uw nagels daarna altijd in optimale conditie blíjven. Een gebalanceerde mix van werkende ingrediënten verzorgen de nagels terwijl de prachtige kleur uw nagels siert.

Hoewel het niet noodzakelijk is om de lakken uit het Caring Color assortiment in combinatie met de Trind verzorgingsproducten te gebruiken, zal de combinatie van beiden absoluut de beste resultaten geven. Maar er is meer te vertellen over de innovatieve Trind Caring Color formulering: Trind ontwikkelde een effectieve mix van actieve ingrediënten voor haar nagellakken, met als doel de conditie van de nagels te verbeteren. Door de toevoeging van ingrediënten als Acrylates Copolymer, Dimethiconol, Dimethyl Oxobenzo Dioxasilane en Mercaptopropionic Acid zullen unieke resultaten worden bereikt!
Photobucket
 Een nagellak die zórgt voor mijn nagels dus, daar heb ik niets op tegen. Het flesje van de Trind Caring Color Nail Lacquers vind ik erg mooi, het staat symbool voor Trind en het is een erg herkenbare verpakking. Zie je een slank nagellakflesje met een lange transparante dop? Dan weet je zeker dat je met Trind te maken hebt. De Caring Color nagellakken bevatten 9 milliliter, meer dan genoeg zou ik zeggen! Het enige curieuze dat me opviel aan de lak, is dat op de achterkant de instructie staat: Shake well before use. Zover ik weet, is het schudden van een nagellak een doodzonde, het zorgt voor bubbeltjes en een oneven substantie. Dit heb ik dan ook maar niet gedaan, uit voorzorgsmaatregelen. Als jullie meer weten over het schadelijk of niet schadelijk zijn van schudden, laat me dit dan vooral weten bij de comments.

Photobucket
Dan nu over naar de orde van de dag, de kleur. CC107 is een parelmoer lichtroze kleur, die in het licht zijn glans en shimmers graag toont. Het is misschien niet de meest bijzondere kleur, die je ooit gezien hebt, eerder een vrij basic kleurtje dat ideaal is bij een french manicure. Maar ik denk dat het beginnen met goede basics het halve werk is. Ten slotte draag ik over all eerder deze kleur, dan een zeegroene, mosterdgele of rode. Het lakken met de Caring Color Nail Lacquer was geen probleem, deze is voorzien van een lang smal kwastje, waar ik goed mee overweg kon. Ik denk niet dat deze kleur bedoeld is om volledig te dekken, dus na twee à drie laagjes zie je je nagelwit nog steeds. Sommige vrouwen vinden dat niet prettig, maar ik vind het persoonlijk heel verzorgd ogen. Perfect voor een sollicitatiegesprek, maar ook voor een alledaagse dag. Je draagt duidelijk nagellak, maar het is geen in your face kleur. Daarbij is het de luie versie van een french manicure, niet klungelen met een typexkleurtje, maar simpelweg mooie parelmoer roze nagels houden. Het mooiste van het verhaal is dat ik de foto’s heb gemaakt, nadat de lak er 5 dagen op zat. Zie jij chips? Tipwear? Nee, niks!
Photobucket
Zeker een aanrader deze nagellak, een goede basic aanwinst voor in je stash. De Caring Color nagellakken kosten € 9,95 per stuk, hier kun je zoeken naar een verkoopadres in jouw buurt. Ik ben in ieder geval erg tevreden en benieuwd naar de creamy lakjes uit de Caring Color lijn. Kelly hartelijk bedankt voor de nagellak, dankzij jou kan ik jullie nu deze review presenteren en heb ik een nieuw fijn lakje in mijn stash!

Ps. Bevallen de foto's in het zonlicht met bloemetjes op de achtergrond beter? Ik was de paarse muur van mijn kamer een beetje zat aan het worden en besloot de tuin in te duiken! Let me know!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio