The Summer Series: Bebe Young Care Goodbye Make-Up

dinsdag 12 juli 2011

Photobucket
Jarenlang heb ik me afgevraagd of niemand slim en creatief genoeg was om een product te ontwerpen dat je huid hydrateert maar tevens een tintje geeft. Ideaal voor de zomer, als basis, als vervanger voor een hele rompslomp aan producten en gemaakt  voor de luilakken en ‘chillexten’ onder ons. Gelukkig, thank God, zijn mijn gebeden verhoord en was Bebe zo lief, zo goed, zo geweldig om Goodbye Make-Up op de markt te brengen. Een getinte, hydraterende verzorging die mij for sure de hele zomer – en de lente, herfst en winter – bij zal staan. I’m in love en het is tijd om deze liefde met jullie te delen.


Een fijne review in video-vorm van SusieFairy, een Duitse Youtuber, die heel uitgebreid en eerlijk in gaat op de Bebe Young Care Goodbye Make-Up. Ze laat onder andere de crème zien qua substantie en vertelt over haar ervaringen. Zeker de moeite waard om even te kijken. Ben je nu niet zo'n Duitssprekend wonder en smeek je me liever ook een video erover op te nemen? Laat het me dan gerust weten!


Bebe is van oorsprong een Duits merk, dat ook enkel in Duitsland verkocht wordt. Het merk is onder andere te verkrijgen bij de – onder de Nederlandse beautybloggers bekende en geliefde – Duitse drogisterij DM. Bebe heeft een breed assortiment dat bestaat uit dag- en nachtcrèmes, deodorants, douchegels, bodylotions, lipbalsems, tonic’s, facewashes, voetcrèmes en ga zo nog maar even door. Met andere woorden: Met de producten van Bebe kun je je hele lichaam in een fijne, verzorgde staat brengen. De prijzen van de producten liggen laag en zijn zeer betaalbaar, maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit te wensen over laat. Ik ben simpelweg fan, al jaren zelfs, en wil ik jullie nu graag kennis laten maken met dit mooie merk. Mochten jullie ooit nog eens in ons grensland gaan shoppen, neem dan zeker eens een kijkje in huidverzorgingsrek, het zal jullie niet teleurstellen. Door mijn reviews zullen jullie nu de toppers uit de lijn leren kennen!

Photobucket
 Goodbye Make-Up is een product dat je huid verzorgt, maar tevens een natuurlijke, egale tint creëert, zonder dat er enige make-up aan te pas komt. De crème bestaat namelijk uit minerale kleurpigmenten die op je huidskleur afgestemd zijn en zorgen voor een gelijkmatige, egale huid en tint. Daarnaast zorgen werkzame stoffen – denk aan water, die als eerst op de ingrediëntenlijst staat, grote plus, bepaalde boters en oliën – voor een huid die 24 uur gehydrateert en zacht is, maar ook natuurlijk oogt. In de crème zit een UV-filter, Goodbye Make-Up is dermatologisch getest en het merk vermeld zelf dat een foundation naast het product niet meer nodig is. Ik zeg: Het ideale zomerproduct is gevonden!

Photobucket
Ik heb Bebe Young Care Goodbye Make-Up twee maanden intensief voor jullie getest. Met groot plezier uiteraard, want ik ben verkocht. Niet voor niets kwam deze crème al voorbij in mijn Favorieten van de maand en bij een Face of the day. Ik gebruik Goodbye Make-up ontzettend graag en heb hem al meerdere vriendinnen aangeraden. Goodbye Make-Up is verkrijgbaar in twee tinten, dunkel/donker en hell/licht. Nu lijkt dit misschien wat weinig, maar houd er rekening mee dat dit geen dekkende foundation is, maar een minerale crème die je als het ware aan je huidskleur aanpast. Deze crème is zo licht, makkelijk in gebruik en hydraterend, dat ik er graag naar grijp. Het geeft me net dat stralendere, mooiere, egale en verzorgde huidje, waar we tegenwoordig een moord voor plegen. Ik raad je aan die moord te laten – je bent te mooi voor de gevangenis, geloof me – en voor € 5 dit wonderlijke goedje aan te schaffen!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio