The Summer Series: Chantalle's UniqueSlim Avontuur Deel 1

vrijdag 1 juli 2011

Photobucket
Voor de examenkandidaten is de vakantie alweer begonnen, maar ook voor alle anderen begint het vakantiegevoel alweer langzaam te komen. Met het stijgen van de temperatuur krijgen we allemaal weer zin om onszelf in een bikini te hijsen en naar het strand te gaan. Helaas smelten de kilootjes die er in de winter zijn aangekomen niet door de zon ervan af…

Om mijn lichaam weer bikini-proof te krijgen test ik voor jullie een 20-daags dieet van Uniqueslim. Benieuwd naar wat dit inhoudt? Lees dan vooral verder!

Voordat mensen verkeerde ideeën krijgen, ik weet dat ik niet te dik ben. In dat opzicht is een dieet niet per sé nodig. Maar ik ben een student en mijn maaltijden worden vaak vervangen door tosti’s of friet, dus gezonder en met regelmaat eten, kan voor mij geen kwaad. Daarnaast ga ik het samen met Uniqueslim op een veilige manier aanpakken.

Photobucket
Wat Uniqueslim anders maakt dan andere diëten is dat Uniqueslim je letterlijk en figuurlijk ‘op het lijf geschreven’ is. Ze kijken naar je lengte, gewicht en leefstijl en passen daar vervolgens jouw persoonlijke pakket op aan. Aangezien het voor mij met mijn lengte en gewicht niet verantwoord is om veel af te vallen heb ik besloten maximaal 3 kg af te willen vallen, om net iets strakker de zomer in te gaan maar toch een gezond gewicht te behouden. Uniqueslim vond dit realistisch en verantwoord.

Photobucket
Nadat ik op de website van Uniqueslim de vragenlijst had ingevuld werd mijn pakket na 3 werkdagen keurig afgeleverd. Het pakket is netjes verpakt in een handige schuif- verpakking. Allereerst vind ik in het pakket een brief waarin mijn pakket wordt toegelicht; wat zit er in de doos, waar dient het voor etc.

Photobucket
In de doos vind ik 4 doosjes, waarvan 2 doosjes ‘Konjac Glucomannaan’. Dit is een in water oplosbare vezel welke voor een verzadigd gevoel zorgt. Gezien het aantal kilo’s dat ik af wil vallen moet ik 3 tabletten per dag innemen bij 2 glazen water per keer. 

Vervolgens vind ik een doosje chroomtabletten. In mijn test heb ik aangegeven tussendoor vaak trek te hebben in zoetigheid. Chroomtabletten zouden helpen om in deze behoefte te beperken. Het houdt je suikerspiegel op peil, waardoor ik minder geneigd zou moeten zijn om naar zoetigheid te grijpen. Dit tabletje moet ik eens per dag nemen.

Photobucket
In het volgende doosje vind ik CLA tabletten. CLA is een linolzuur welke ondersteuning biedt bij het omzetten van vetcellen in spierweefsel. Tevens versnelt het de stofwisseling en zou het het jojo-effect voorkomen… Deze tabletten zijn effectief als ik met regelmaat beweeg, dat wordt sporten dus! Ook de CLA moet éénmaal daags genomen worden.

Tot slot heeft Uniqueslim op basis van mijn leeftijd een multivitamine samengesteld, waarvan ik iedere dag een tabletje mag nemen. Erg netjes! Uniqueslim hecht erg veel waarde aan het ‘verantwoord en op een gezonde manier’ afvallen. Iets dat ik zelf ook erg belangrijk vind.

In het pakketje vond ik ook nog een boekje met recepten, tips en trucs. Daarnaast kun je in het boekje in soort van eet-dagboek bijhouden, wat ik erg handig vind.

Doordat Uniqueslim op maat geschreven wordt, kan iedereen het gebruiken, of je nou 20 of 2 kilo wilt afvallen. Zijn jullie al nieuwsgierig geworden naar Uniqueslim of willen jullie gewoon meer informatie? Neem alvast een kijkje op www.uniqueslim.nl!

Photobucket
Ik hoop dat ik jullie een beetje een indruk heb kunnen geven van de producten die ik de komende 20 dagen ga gebruiken. Ik wil nogmaals benadrukken dat ik mezelf absoluut niet ga uithongeren, of vind dat ik te dik ben. Ik ga met hulp van Uniqueslim, op verantwoorde wijze mijn lichaam weer bikini-proof maken.

Jullie mogen een wekelijkse update van mij verwachten, ik ben in ieder geval erg benieuwd naar wat mijn Uniqueslim avontuur mij gaat brengen!

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio