The Summer Series: Chantalle's UniqueSlim Avontuur Deel 2

zaterdag 9 juli 2011

Photobucket
Zoals jullie weten ben ik inmiddels alweer een week bezig met mijn Uniqueslim avontuur. Na de introductie op het Uniqueslim-pakketje wil ik jullie vandaag een kijkje geven in mijn hedendaagse eetpatroon.

Benieuwd naar wat ik op een willekeurige dag eet? Of vraag je je af of de pillen werken? Lees dan vooral verder…
Photobucket
Op het introductie artikel las ik een aantal reacties van meiden die de pillen eng vonden klinken en ze zelf niet zouden willen slikken. Om misverstanden te voorkomen; het is geen medicijn of stacker. De pillen zijn hulpmiddelen bij het afvallen. De glucomanaan is een vezel die water ontzettend snel absorbeert, dit zorgt ervoor dat je sneller een verzadigd gevoel hebt. De CLA zet vetweefsel om in spieren. (het is de bedoeling dat je hier dus ook bij sport) De chroomtabletten brengen je suikerspiegel op peil waardoor je minder snel trek hebt in zoetigheid. De multivitaminetabletten spreken voor zichzelf, en vullen mijn tekorten aan.

Ik begrijp dat het begrip ‘pillen’ in deze context misschien vraagtekens oproept, maar ik beloof jullie, niks om je zorgen om te maken!

Om jullie een beter zicht te geven op hoe mijn dagen er ongeveer uitzien heb ik mijn ‘eetdagboek’ van een willekeurige dag voor jullie erbij gepakt. Deze zag er als volgt uit:

Ontbijt: - Glucomannaan tablet
- Multivitamine tablet
- 2 glazen water
- Kommetje muesli met magere yoghurt
- Appel
Tussendoortje
-
- Pakje sultana
Lunch - Glucomannaan tablet
- 2 glazen water
- 2 boterhammen met 30+ kaas     
Tussendoortje
-
Plak peperkoek
Avondeten - Glucomannaan tablet
- CLA tablet
- Chroom tablet
- 2 glazen water
Aardappelen, valess kaasburger en spinazie.
Tussendoortje
-
Peer
Sport: 20 minuten crosstrainer en 55 minuten bodypump

Mijn ontbijt en lunch zijn vrijwel iedere dag hetzelfde, tussendoortjes naar keuze en ook voor het avondeten staan er in het Uniqueslim boekje producten die ik mag nemen. Ik sport daar gemiddeld 3x per week bij.

En nu antwoord op 3 vragen die jullie nu waarschijnlijk op de lippen liggen:

Werken de tabletjes?
Na het nemen van de glucomannaan tablet merk ik dat ik al veel minder honger heb. Na de maaltijden zit ik ook vrijwel altijd vol. Van de CLA tabletjes en de multivitamine zal ik nu nog niet zoveel merken. Van de chroomtabletten ben ik niet heel erg onder de indruk, trek in zoetigheid heb ik nog steeds. Ik weet niet of dit betekend dat de chroomtabletten niet werken, of dat ik gewoon een enorme zoetekauw ben maar dit is slechts wat ik ervaar.

Photobucket
Hou je het vol?
Ik moet toegeven dat ik af en toe vals gespeeld heb! Ik heb op een verjaardag een stuk Limburgse vlaai gehad. Later in de week hebben we gebarbecued waardoor ik ook niet precies het aantal gram aardappelen, groenten en vleesvervanger heb gegeten dat ik moest eten.

Het ’regelmatige eten’ valt me vooral zwaar. Meermaals kleine porties eten vind ik erg lastig… Ook moest ik de eerste dagen een wekker zetten zodat ik niet vergat mijn pilletjes in te nemen! Na verloop van tijd gaat dit als het ware vanzelf. Ik kan jullie verklappen dat het steeds beter te doen is, met name de eerste dagen vielen me dus zwaar.

Photobucket
Ben je al afgevallen?
Dat durf ik jullie nog niet te zeggen. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik pas aan het eind van de rit weer op de weegschaal ga staan. Het antwoord op deze vraag kan ik jullie dus helaas nog niet geven…

Ik voel me prima, niet anders dan normaal. Het dieet is dus prima vol te houden!

Ik hoop dat ik jullie middels deze eerste update een beetje meer duidelijkheid heb kunnen geven over hoe mijn programma er ongeveer uitziet. Dat ik niets gevaarlijks of onverantwoords doe, dat ik mezelf niet uithonger maar wel met regelmaat eet. Met nog 13 dagen diëten voor de boeg kan er nog van alles veranderen… Ik ben benieuwd naar de komende dagen!

Hebben jullie vragen over Uniqueslim? Of over hoe het diëten mij vergaat? Stel ze gerust!

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio