The Summer Series: Chantalle's UniqueSlim Avontuur Deel 4

zondag 31 juli 2011

Ondanks het feit dat de zon zijn gezicht nog maar weinig heeft laten zien, is het alweer een tijdje zomer. Inmiddels zijn de 3 weken dat ik me aan het Uniqueslim regime moest houden alweer voorbij. Ook al heb ik mijn bikini nog niet veelvuldig kunnen gebruiken, een amazing bikini-body is wat mij betreft ieder jaargetijde welkom! Zijn jullie benieuwd naar mijn ervaringen, belevingen en resultaten? Lees dan even verder...

Photobucket
Het eerste dat veel los maakte bij veel lezeressen waren de pillen. Maar zoals ik jullie al verteld heb, niks om je zorgen over te maken. De pillen waren geen medicijnen, maar een hulpmiddel bij het afvallen. Over de multi-vitamine tabletten en de CLA tabletten - die vetweefsel zouden omzetten in spieren - kan ik jullie weinig vertellen. Ik vertrouw er gewoon op dat deze tabletten hun werk gedaan hebben. Ik ben niet futloos geweest in ieder geval, maar of dit te maken heeft met de tabletten durf ik niet te zeggen.

De chroomtabletten werkten voor mij persoonlijk niet echt, de tabletjes horen ervoor te zorgen dat je geen trek meer hebt in zoetigheid. Ik bleef verlangen naar chocolade, dus ik denk dat geen pilletje mij kan weerhouden van mijn drang naar zoet!

De glucomannaan - die zorgt voor een verzadigd gevoel - werkte bij mij ontzettend goed. Voor de maaltijd moest ik 2 tabletten nemen met 2 glazen water. Ik had ontzettend snel een verzadigd gevoel, dat ook lang aanhield. Voor mensen die willen afvallen maar gewoon veel honger hebben lijkt me dit een eventuele oplossing. Voor je het weet zit je vol!


Mijn startgewicht had ik jullie – met opzet - nog niet verteld. Op de dag dat ik startte met Uniqueslim, woog ik 53,2kg. Omdat ik geen ondergewicht wilde, heb ik aangegeven niet meer dan 3kg kwijt te willen. Ik heb er bewust voor gekozen om in de 3 weken dat ik het dieet volgde niet op de weegschaal te gaan staan. Nu, 3 weken later is het zover... Ik weeg momenteel 51,3kg. Een simpele rekensom vertelt mij dan dat ik in 3 weken tijd 1,9kg ben kwijtgeraakt!

Voor mij heeft de combinatie Uniqueslim met sporten dus geholpen! Of het voor iedereen werkt? Dat durf ik niet te zeggen. Mijn huisgenootje Jennifer, die naar eigen zeggen wel 10kg kwijt wilde en zich veel strenger aan het dieet hield als ik, is slechts 3 kg kwijt. Dat terwijl Uniqueslim aangaf dat 8kg kwijt raken een realistisch doel was. –Al denk ik dat meer dan 1kg per week afvallen sowieso niet erg verantwoord is. -

Of ik UniqueSlim zou aanraden? Ja, maar wel als het realistisch is. Er zijn mensen die al ontzettend gezond eten en veel sporten en toch niets afvallen. In dat geval zou ik gewoon langs je huisarts gaan. Voor mensen met een onregelmatig eetpatroon en wat kilootjes teveel zou ik het absoluut aanraden!

UniqueSlim is in ieder geval een duwtje in de rug, wat een regelmatig eetpatroon betreft. Om erachter te komen of UniqueSlim voor jou werkt? Probeer het gewoon! De 20-daagse kuur is nu voor €44,95 te bestellen op de UniqueSlim website.


En nu?

Ik hoop dit regelmatige eetpatroon aan te kunnen houden. Daarnaast wil ik minimaal 3 dagen per week blijven sporten. Shakira heeft haar lijf vast ook niet in 3 weken gecreƫerd! Samen met een aantal vrienden van school ben ik een weddenschap aangegaan, wie er aan het begin van het schooljaar 'het fitst' naar school komt! Ik hoop nu dus wat gewicht in spiermassa aan te komen!

Lieve lezeressen, bedankt voor het volgen van mijn avontuur en voor jullie lieve berichten! Ik hoop dat jullie misschien wat tips of motivatie hebben kunnen opdoen uit de serie aan UniqueSlim-artikelen. Mocht iemand van jullie Uniqueslim gaan uitproberen, laat het me vooral weten! Ik ben erg benieuwd naar jullie bevindingen!

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio