Tag: De Sunshine Award

maandag 11 juli 2011

Photobucket
Waar ik dringend aan toe ben en vreselijk naar verlang, nu inmiddels al weer vier weken vakantie heb? Zon! Massa’s, kilo’s, liters zon! Nu ik dit schrijf valt er echter niets dan bakken vieze, modderige regen uit de lucht. Gelukkig, kreeg ik een tijdje geleden een ‘bottle full of sunshine’ van Sofie van Muffins at Tiffany’s, in de vorm van De Sunshine Award. Thanks a lot Sofie, niet alleen geef je me een leuke bezigheid op deze regenachtige dag, ook leren jullie me weer beter kennen. De Sunshine Award gaat namelijk een en al over mijn favorieten en over lekker veel beauty. Benieuwd naar mijn antwoorden? Read on!
De regels :
  • Bedank de persoon van wie je deze tag gekregen hebt.
  • Schrijf een artikel hierover.
  • Beantwoord de volgende vragen.
  • Tag 10 personen van wie je vindt dat ze het echt verdienen en vertel ze dit.
1. Favoriete kleur:Ik moet toegeven dat ik niet echt een favoriete kleur heb, vreselijk saai natuurlijk. Als ik dan toch moet kiezen is het poederroze.
  Photobucket
2. Favoriete dier: Een knuffelig, pluizig, ondeugend, speels kitten – dat ik nog steeds niet heb, zucht. Mijn all-time favorite animal is een pinguin, niet voor niets kan ik me uren amuseren met het tv-programma De pinguins van Madagascar.
3. Favoriete nummer:
Dit is al jaren zo en iedereen die me kent, weet dit: Nummer 17 is helemaal mij. Ik ben jarig op 17 oktober, geef mijn examenfeest 17 juli en 17 is gewoon al jaren mijn getal.
Photobucket
4. Welk parfum draag je vaak?Ik hou van afwisseling, dus wissel elke dag van parfum. Mijn favorieten zijn Ricci Ricci van Nina Ricci, Juicy Couture en Chinese Cherry Blossom, Love Etc. en White Musk Blush van The Body Shop.
Photobucket
5. Is er iets wat je altijd draagt en wat echt bij je past? 
De Ti Sento ring die ik met kerst 2010 van Sebas heb gekregen. Ik heb hem destijds zelf uitgezocht en het is een vrij simpele, klassieke zilveren ring met een zirkonia steen en kleine zirkonia steentjes op de bovenkant van de ring. Een accessoire dat ik elke dag draag en me elke keer als ik ernaar kijk aan Sebas laat denken.
6. Wat is je passie? 
Schrijven en beautybloggen. Ik ben nog maar kort een ware ‘beautyblogger’ en beleef er zo ontzettend veel plezier aan om jullie te voorzien van artikels, te reageren op alle reacties en in contact te komen met lezeressen en mede-bloggers.
Photobucket
7. Cadeaus geven of krijgen? 
Geven, natuurlijk vindt iedereen het leuk om iets te krijgen, maar een cadeau geven en het gezicht van de ander zien, is in mijn ogen onbetaalbaar.
8. Wat is de laatste oogschaduw die je gebruikt hebt?
Catrice Enter Wonderland oogschaduw in Fairy Dust als highlighter.
Photobucket
9. Favoriete dag van de week:
Zaterdag, uitslaapdag, het weekend begint echt, Sebas heeft meestal geen golfwedstrijd, ideaal om te winkelen en ’s avonds naar de bioscoop te gaan.
10. Draag je nu nagellak? Wanneer niet? Ik ben net bezig met het lakken van mijn nagels met een nieuwe Trind nagellak die ik gewonnen heb bij Kelly, binnenkort komt er zeker een review van!

Let's spread the happiness: Esther en SamanthaJornaCarolaSharonRaniCindyKimElleTessa en Sally. Veel plezier met het invullen van de Sunshine Award, dames, jullie zijn hem allemaal dubbel en dik waard!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio