Tag: Nailpolish and me by Chantalle

donderdag 14 juli 2011

Photobucket
Er is niets dat ik zo leuk vind als het bekijken van vragenlijsten en tags. Op PrettyBrilliant verschijnen dan ook regelmatig de leukste vragenlijsten die Joyce voor jullie beantwoordt. Ik zie op beautyblogs, jammer genoeg, vrij weinig vragenlijsten betreft nagellak voorbij komen.

Deze week dus geen review, maar een tag. Voor jullie ging ik op zoek naar een geschikt exemplaar en vond ik onderstaande vragenlijst. Benieuwd? Lees dan vooral even verder…

Photobucket
Onderstaande vragenlijst heb ik overgenomen van een Youtuber. De vragen werden in het Engels gesteld en om niets aan de vraagstelling te veranderen, heb ik besloten de vragen in het Engels te laten staan.

Questions!

1. How many polishes do you have in your stash?
Ik heb ze niet geteld, maar ik schat dat ik inmiddels ruim 100 nagellakjes heb. Hiermee bedoel ik dan de kleurtjes, niet de top- en basecoats.
Photobucket
2. Which brand do you own the most of?
Catrice! Een geweldig nagellakmerk, dat door zijn budgetprijsje erg toegankelijk is.

3. What colors do you own the most of?
Roze/paarse tinten. De meeste kleurtjes, die ik heb zijn roze of paars. Dit varieert dan wel tussen heel licht en extreem donker.
Photobucket
4. Are there any colors/textures that you do not own?
Ik heb geen enkel lakje waarin sterretjes of hartjes verstopt zitten. Je kent ze wel, de blanke lak waarin verschillende figuurtjes verstopt zitten. Absoluut niks voor mij, deze vind je niet terug in mijn stash.

5. What nail polish do you wear most frequently?
You don’t know Jacques van OPI! Een prachtig kleurtje dat simpelweg altijd kan. Daarnaast ben ik ook ontzettend te spreken over de textuur van deze nagellak.

6. What polish do you keep looking at and wondering why you haven't gotten rid of it yet?
Am I blue or green van Catrice. Een prachtig kleurtje, maar een drama om deze een beetje fatsoenlijk op je nagels te krijgen. Waarschijnlijk draag ik hem nooit meer, maar ik vind de kleur zo mooi! Gelukkig heb ik een dupe gevonden in Gosh Miss Minty, waar je alles over kunt lezen in dit artikel.

7. Go to base coat?
Ik gebruik nu de Sally Hansen nagelverharde als Basecoat. Een basecoat vind ik essentieel bij het lakken van mijn nagels. In het verleden heb ik wel eens gelige nagels overgehouden aan het lakken van mijn nagels zonder basecoat. Doen dus!

8. Go to top coat?
INM - Out the door! Deze topcoat heb ik op aanraden van mijn beste vriendin gekocht en wat ben ik blij met deze tip! Deze topcoat droogt echt ontzettend snel! Aanrader!
Photobucket
9. Stamping or freehand?
Ik ben eigenlijk helemaal geen fan van nailart. Maar aangezien ik met Stamping helemaal geen raad weet zou ik dan toch gaan voor freehand, net zoals Ruth, Jennifer en ik gedaan hebben bij onze inzending voor de Lushious Beauty WIC winactie.

10. Bling me, baby! or No bling for me please.
Nagellak met shimmer vind ik wel leuk, denk maar aan de geweldige Collistar Nero Lurex, maar losse steentjes op je nagels is absoluut niks voor mij. Dus in dit geval zeg ik; No bling for me please!

11. I consider my nails naked if they don't have some kind of design?
Als ik helemaal niets op mijn nagels heb, zelfs geen blanke lak dan voel ik me wel ‘incompleet’. Nagellak maakt het nét even af wat mij betreft.

12. How many nail polishes have you bought in the last week? (in person or online)
2 lakjes! Een Catrice en een Essence lakje, lekker budget dus!
Photobucket
Ik hoop dat jullie het leuk vonden iets meer te weten te komen over mijn ‘nagellak-gedrag’. Bij deze wil ik iedereen die het leuk lijkt om deze tag over te nemen, taggen. Heb je geen blog mag je natuurlijk ook in de reacties de tag overnemen. Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden, verslavingen en favorieten op nagellakgebied!

Liefs, Chantalle


Foto's via www.weheartit.com en www.beautyscene.nl
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio