Tag: Wat maakt jou echt blij?

zaterdag 2 juli 2011

Photobucket
Als de zon schijnt, vind ik dat mensen gelukkig mogen – nee pardon, móéten - zijn! Gelukkig ben ik niet de enige met deze vrolijke gedachte in de bol. Lotte, beter gekend als Madam Lotte, kwam deze week met een heerlijke tag, bom vol optimisme. Alles over pure vreugde, blijdschap en vrolijkheid, eindelijk gebundeld in een tag. Ben je benieuwd waarvan ik écht blij word? Read on!

Photobucket
Met Nadine, vorige week op een examenfeest.
Van welke mensen om je heen word je blij?
Ik word het meest gelukkig van mensen, bij wie ik volledig mezelf kan zijn en waarmee ik alles durf en kan dleen. Dan denk ik meteen aan Sebas en mijn beste vriendinnen: Nadine, Liselotte, Silke, Cherique, jullie zijn allemaal schatjes! Elke keer als ik hen zie, leef ik op van binnen, krullen mijn mondhoeken omhoog en kan ik het niet laten om ze te knuffelen.
Photobucket
Met Liselotte en Silke op het gala
Van welke make-up producten word jij blij?
Make-up is een factor in mijn leven, die me erg blij kan maken. Vooral omdat het voor mij ook een manier is om me creatief te uiten. Waar de ene urenlang aan een portret werkt, is mijn gezicht het schildersdoek. Mooi vormgegeven producten, zoals de Too Faced World Domination Tour Box, het Too Faced Romantic Eye Palette, het Urban Decay Shadow Pony Palette, de Benefit Bella Bamba Blush en ga maar door, zorgen bij mij echt voor instant happiness.
Photobucket
Sebas leert Roxy golfen.
Van welke film(s) word je blij?
Films met een goed verhaal scoren bij mij gegarandeerd. Mijn absolute favoriete films zijn: I Am Sam, Pay it Forward en Ps. I love you. Drie films die allemaal een boodschap uitdragen en een verhaal vertellen, dat me echt aan het hart gaat en evengoed echt gebeurd zou kunnen zijn. Deze films geven me allemaal een push om dankbaar en blij te zijn met wat ik heb en de wereld door andere ogen te bekijken. Natuurlijk ben ik ook gek op films waar ik heerlijk om kan lachen, zo vind ik Kokowääh, Keinohrhasen en Zweiohrküken, nog steeds drie van de beste films die ik ooit gezien heb.
Photobucket
Klaar om naar het gala te gaan met Sebas.
Van welke muziek word jij blij?
Muziek waar ik spontaan op kan dansen, waar je simpelweg niet stil kunt blijven zitten en mee móét zingen of de heuse, tijdloze klassiekers. Denk aan Valentino van Diane Birch, Video van India Arie, Respect van Aretha Franklin en Pack Up van Eliza Doolittle. De nummers van Sister Act doen het trouwens ook altijd behoorlijk goed, voor het toveren van een glimlach!
Photobucket
Met Juliëtte in zee in Rome.
Van welke internet site word je blij?
ColormeKatie is echt de blog die voor mij gelijk staat aan optimisme, creativiteit en plezier in het leven. Katie is een guerilla kunstenares, die je vrolijkste fantasieën leven inblaast. Van een No Pants Day tot een Confetti Martini, verzin het zo gek nog niet of zij was je voor en deed het gewoon!
Photobucket
Dagje Legoland met Sebas.
Van welk eten word je blij?
Cupcakes met glazuur, suikerspinnen, wijnballen, kaneelstokken, appeltaart met slagroom, Festini perenijsjes. Alles wat zoet en kleurrijk is!
Photobucket
Met Cherique, op de supriseparty die mijn vrienden en ouders voor me georganiseerd hadden.
Van welke momenten word je blij?
Mooie momenten, die je voor eeuwig zou willen vastleggen, vasthouden, waarop je de tijd stil zou willen leggen. Een heerlijke kus met mijn vriend onder de sterrenhemel of een supergezellige avond uit eten met mijn beste vriendinnetje. Simpelweg momenten waarvan ik echt kan genieten en ik zo over zou willen doen.
Photobucket
Met mijn zusje, Roxy.
Met welke eigenschap van jezelf ben je blij?
Mijn doorzettingsvermogen en positieve houding in het leven. Ik ben een dromer, maar ook iemand die die droom zal realiseren. Daarnaast ben ik een echt vriendenmens. Goede vrienden mogen me midden in de nacht bellen, als je eenmaal in mijn hart zit, kom je daar niet snel meer uit en ga ik voor je door het vuur. 
Photobucket
Vorig weekend met Sebas op de golfbaan.
Van welke hobby word je blij?
Schrijven, knuffelen, dansen, winkelen en zingen. Niemand wil toch hobby's hebben waar je niet blij van wordt? Live the life you dreamed!

Spread the joy girls! Ik tag Lisanne, VeraPatty, SharonLindaTara en LarissaLotte & Maris.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio