Time for a huge thank you and some serious feedback!

dinsdag 26 juli 2011Het is ongelofelijk hoe snel de tijd kan vliegen. Op een koude, grijze dinsdag in februari begon ik zomaar gedachteloos mijn blog en vandaag de dag krijg ik dagelijks een bom aan mails, reacties en word ik zelfs gewaardeerd door de bloggers en bedrijven, waar ik ooit zo tegenop keek. Echter is niet alleen mijn blog, het aantal reacties, volgers en samenwerkingen gegroeid, ook ik ben gegroeid, als persoon, als schrijfster en als Joyce. Ik weet nog meer te waarderen wat ik doe, kan en ben en besef dat ik zonder jullie en mijn site een passie, een grote hobby, een heerlijke bezigheid en obsessie zou missen. Dat vraagt om een grote dankjewel, maar ook om some serious talk. Vandaag wil ik jullie namelijk vragen wat jullie nou echt van Pretty Brilliant – en van mij natuurlijk – vinden!

Zonder jullie was er niks! Dan was dit een kale, roze plek op het internet, waar een overdreven enthousiaste blogster, met een passie voor schrijven en make-up, los ging, zonder succes. Jullie zullen het niet geloven, maar wat heb ik nachtmerries gehad. Wat was ik bang dan de grote bloggers me uit zouden lachen en zouden denken: ‘Wat een amateur, wie denkt ze wel niet wie ze is?’. Gelukkig werd deze zwartkijker in mij al snel ondermijnd door een groei in bezoekers, reacties, gezelligheid, trouwe mails en followers. Zonder dat ik het wist, ontstond de blog, waarvan ik altijd al droomde. Een blog waar ik mijn verhaal, passie en liefde voor beauty kwijt kan, waar ik serieus genomen wordt en waar mijn bezoeksters als vriendinnen zijn. Een thuis waar ik mee opsta en mee ga slapen, een thuis dat ik niet meer zou kunnen missen. Bij deze dus – ik zeg het niet vaak genoeg en ik kan het ook niet vaak genoeg zeggen: Heel erg geweldig hartelijk onbeschrijfelijk bedankt dat jij diegene bent die mijn droom stukje bij beetje heeft verwezenlijkt!
Ik zou jullie maar al te graag allemaal persoonlijk komen knuffelen, uitgebreid met jullie shoppen, high tea’en, dineren, feesten, dansen en bedenk het zo gek nog niet, maar ik ben geen miljonair, ik heb geen onbeperkt NS-abonnement – ook nog geen rijbewijs/auto trouwens - en ik woon in the middle of nowhere. Dus jullie zullen het – shame on me - moeten doen met een schriftelijke, maar wel hele oprechte: Dankjulliewel!

Om de groei van Pretty Brilliant verder op een goede weg te zetten en in goede banen te leiden, wil ik jullie vandaag een aantal vragen stellen, namelijk: Wat kan er nog beter op mijn site? Wat missen jullie? Wat zouden jullie graag nog zien/lezen/horen? Wat spreekt jullie het meest aan en zorgt ervoor dat jullie terug blijven keren? Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden en sta open voor elke vorm van kritiek, feedback en commentaar. Let’s make this a happy place for all of us! Thanks for being one of my lovely, pretty brilliant followers, I love you!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio