Video: Question and Answer Part 1

donderdag 7 juli 2011


Vragen stellen, heel veel vragen stellen, ik wil er mijn beroep van maken en was er als kind maar al te goed in – oh wat hebben jullie van me gehouden hé, pappa en mama. Toch, leek het me ook eens leuk om de medaille om te draaien en jullie het heft in handen te geven. Niet langer een beautyvraag van mij aan jullie, let’s switch positions. Onlangs plaatste ik een oproepje, waarin jullie me het hemd van het lijf mochten vragen en dat heb ik geweten. Drie kwartier lang ben ik voor de camera gekropen en heb ik antwoord gegeven op álles. Het resulteerde in maar liefst drie video’s vol giechelbuien, kritische gezichten, herinneringen en vooral een overload aan antwoorden. Vandaag is het tijd voor Part 1 van de Question and Answer serie, enjoy!

Heb je nog indringende, gezelllige, beschamende, hilarische, geniale, inspirerende, persoonlijke of zakelijke vragen? Stel ze gerust, ik vind het een groot plusplunt dat mijn site steeds meer ‘mij’ is en een gezicht krijgt. Ik hoop dat jullie de video leuk vonden, mij weer iets beter hebben leren kennen en ik hoor graag wat jullie vinden van de antwoorden die ik gegeven heb. See you in part 2!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio