Video: Question and Answer Part 2

vrijdag 15 juli 2011


‘Vragen stellen, heel veel vragen stellen, ik wil er mijn beroep van maken en was er als kind maar al te goed in – oh wat hebben jullie van me gehouden hé, pappa en mama. Toch, leek het me ook eens leuk om de medaille om te draaien en jullie het heft in handen te geven. Niet langer een beautyvraag van mij aan jullie, let’s switch positions.’ Vorige week deelde ik Deel 1 van de Question and Answer Serie al met jullie en die viel – dat mag ik toch wel zeggen? – behoorlijk goed in de smaak. Dat kan ook niet anders, want als jij me vragen stelt, móét je de video haast leuk vinden! Nu jullie een weekje na hebben kunnen genieten, is het tijd voor een waardige opvolger, beter bekend als Deel 2. Twaalf minuten puur entertainment en geklets over borstvergrotingen, miljoenen, de gedachten achter Pretty Brilliant, mij als kieskeurige eter, het vreemdste moment uit mijn blogcarrière, mijn allochtone achternaam en verzin het zo gek nog niet. Geniet ervan dames!


Als je nog een vraag te binnen schiet, die je nog niet voorbij hebt zien komen, schroom niet en stel hem in de comments! Zijn jullie mijn antwoorden op jullie vragenvuur inmiddels al zat of zet je kruisjes op de kalender tot Deel 3 online komt? Ik hoop dat jullie genoten hebben – het geluid beter was! – en jullie blij zijn met de antwoorden die ik gegeven heb!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio