Video: Question and Answer Part 3

vrijdag 22 juli 2011


‘Vragen stellen, heel veel vragen stellen, ik wil er mijn beroep van maken en was er als kind maar al te goed in – oh wat hebben jullie van me gehouden hé, pappa en mama. Toch, leek het me ook eens leuk om de medaille om te draaien en jullie het heft in handen te geven. Niet langer een beautyvraag van mij aan jullie, let’s switch positions.’ Vandaag is het alweer tijd voor de laatste Question and Answer video uit deze serie aan video’s, ik presenteer jullie vandaag Part 3. Eerder zagen jullie Deel 1 en Deel 2 al verschijnen en beantwoordde ik de meest vreemde, persoonlijke, gezellige en oprechte vragen. Ik heb gekletst over borstvergrotingen, toekomstplannen, mijn buitenlands klinkende achternaam, het winnen van miljoenen, de gedachte achter mijn site, mijn eetgewoontes en ga zo maar door. Het lijkt alsof jullie een stoomcursus ‘Leer Joyce kennen’ gevolgd hebben en na deze video krijgen jullie dan ook jullie virtuele ‘Ik ken Joyce way better diploma’ aangereikt. Veel plezier met kijken ladies!


Ik hoop dat jullie van mijn Question and Answer serie genoten hebben en ik jullie vragen naar wens beantwoord heb. Als jullie het leuk vinden wil ik in de toekomst nogmaals een Question and Answer doen, ten slotte zit mijn jonge leven over twee maanden alweer heel anders in elkaar – hoi universiteit! Ik was, toen ik begon met het aankondigen van de Q&A, bang dat niemand iets over me zou willen weten en ik vierkant – à la Spongiebobs – uitgelachen zou worden. Gelukkig hebben jullie maar weer eens bewezen hoe lief jullie zijn en het doemscenario bleef uit, thank God! Dankjullie dames, zonder jullie had ik niet zoveel plezier beleefd aan het maken van de video’s!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio