Win jij de LivingSocial beautydeal?

dinsdag 26 juli 2011

LivingSocial, ooit van gehoord? Niet! Dan wordt het hoog tijd om je goed en wel in te lichten. LivingSocial is namelijk de wereldwijde aanbieder van lokale deals en belevingen, waardoor je voor minder geld beter de stad waarin je woont beter leert kennen. Elke dag biedt LivingSocial haar leden, middels een e-mail of alert, een goede deal aan, waardoor je bijvoorbeeld kunt profiteren van een driegangen-menu in het restaurant dat je er altijd maar ‘zo duur’ uit vond zien, korting bij die exclusieve kledingwinkel waar ze die ge-wel-dige pumps verkopen of van een in a box vakantie naar een toonaangevende bestemming! Om LivingSocial nog leuker voor ons, beauty- en fashionlovers te maken, is de ‘vrouwenafdeling’ onlangs uitgebreid en biedt LivingSocial deals aan met betrekking tot uitgaan, shoppen, high’tea-en, dineren en verzin het zo leuk nog niet. Onder het mom van ‘Diamonds are a girl’s best friend’ is er vandaag wel een erg leuke deal te verkrijgen. Maar hey! Wat is er nog leuker dan kopen? Winnen toch?

Rosalia's team van prachtige vrouwen!
De LivingSocial deal van vandaag, dinsdag 26 juli 2011, is all about Diamonds are a girl’s best friend. Rosalia’s Beauty en Wellness zorgt ervoor dat je nog verliefder wordt op diamanten als ooit tevoren, door tamelijk bijzondere beautyarrangementen aan te bieden. Zo kun je kiezen voor een dermabrasie behandeling, waar je huid, met behulp van edelstenen, soepel en levendig wordt gehouden. Deze behandeling verwijdert je dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen in het bindweefsel van je huid. Niet alleen verjongt de behandeling je huid – niet dat wij dat al nodig hebben hé dames -, ook werkt deze behandeling bij het tegengaan en verwijderen van acne, littekens en pigmentatie. Problemen waar veel vrouwen mee kampen en die je vaak ‘voor het leven tekenen’. Niets is, in mijn ogen, zo belangrijk als lekker in je vel zitten en deze behandeling kan je daarbij op een goede weg helpen. Een dermabrasie behandeling kost normaal gesproken € 85, maar is vandaag speciaal als deal gekozen en verkrijgbaar voor € 39, een mooie prijs voor zo’n luxe behandeling. Ook bestaat de mogelijkheid tot het kiezen voor drie behandelingen, ter waarde van € 255, die nu voor € 115 aangeboden worden. Dermabrasie behandelingen zijn dermatologisch en klinisch getest en bieden direct resultaat, minstens zo leuk, als je meteen verbetering ziet. Dit zegt LivingSocial zelf: “Dermabrasie is klinisch getest en biedt gelijk resultaat, dus je bling-blingt een keer met je ogen en je ziet er net zo stralend uit als een geslepen diamant. Pak die deal, en word Best Friend Forever van de diamant.”

Sfeerimpressie van Rosalia's Beauty en Wellness
Ben je nu helemaal enthousiast geworden, maar zou je liever kosteloos genieten? Doe dan mee met de speciale LivingSocial winactie! Vandaag verloot LivingSocial drie van de speciale Diamonds are a girls best friend beautybehandelingen. Heb jij het verdiend om een dagje in de watten gelegd te worden – vast wel! I’m sure – volg dan de volgende vier stappen:
Stap 1: Schrijf je in via livingsocial.com
Stap 2: Volg onze Facebook
Stap 3: Volg ons op Twitter
Stap 4: Zend een e-mail met WIN naar livingsocial@begeerblaak.com

LivingSocial is op dit moment actief is Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en ik hoop van harte dat dit principe zich ook door de rest van Nederland zal verspreiden, want korting daar houd ik van, zeker als het beauty en fashion betreft! Wat misschien wel leuk is om te weten, is dat LivingSocial werkt volgens het Me+3 = Free principe, waardoor jij een deal gratis verkrijgt, als drie vrienden de deal ook bemachtigen! Benieuwd geworden naar de vrouwvriendelijke deals? Schrijf je dan in bij www.livingsocial.com en profiteer samen met de 40 miljoen andere leden van de dagelijkse deals - maar win eerst even dit beautyarrangement, ik gun het je zo!

Ps. Mocht je winnen, stuur je me dan een mailtje en laat je me weten hoe het was? Misschien vind je het wel leuk om een verslag te schrijven voor PrettyBrilliant? Je kunt me bereiken op prettybrilliant@hotmail.com of via het contact-formulier!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio