Gastartikel: Tommy Hilfiger Prep Style Challenge

donderdag 4 augustus 2011


Tommy Hilfiger, onmogelijk om deze naam uit te schrijven of uit te spreken zonder de link te leggen met de tijdloze, preppy polo. Ter ere van de nieuwe Tommy Hilfiger Prep World, wordt niet alleen de Prep World collectie op de site getoond, ook is er Prep City Guide ontworpen en een Prep Style Challenge gelanceerd. ‘Allemaal leuk en aardig Joyce, maar wat moeten wij hier nu mee?’ Nou, lieve dames, wij houden allemaal van beauty en fashion, right? Door mee te doen aan de Hilfiger Prep Challenge maak je kans op een geheel verzorgd Prep Style Weekend naar een fashionstad zoals Los Angeles, Milaan, London, New York, Parijs, Stockholm en noem je droombestemmingen maar op. Dat klinkt naar meer, toch? Benieuwd wat je moet doen om kans te maken op het preppy weekend of op de ‘troostprijs’ - doe mij die maar – van € 500 aan cadeaubonnen? Lees dan snel verder!
De Prep Style Challenge is dus – om het simpel te zeggen – een wedstrijd, waaraan je mee kunt doen door een foto van jezelf in ‘preppy outfit’ te plaatsen op de speciale campagnesite, voor eind augustus, en dan is het een kwestie van zoveel mogelijk stemmen in de wacht slepen om een fashionable weekendje weg te winnen. Mocht je niet de geluksvogel zijn die naar een fashionstad mag gaan, wees niet getreurd, met een waardebon van € 500 - te besteden bij Hilfiger - kan Hilfiger je toch zeker ook gelukkig maken?


Mijn tip: Wees lekker jezelf en trek iets aan waar in jij je niet alleen goed, maar ook erg mooi voelt! Ik weet zeker dat je ergens een kledingstuk in je kast hebt liggen, dat jou dat speciale gevoel kan geven, dat dit jouw dag is om te stralen. Weet dat je mooi bent just the way you are en wees niet bang voor de mening van een vreemde, you can never judge a book by it’s cover. Laat me in de comments gezellig weten of je mee gaat doen – en hoe! Blair Waldorf for a day? -, dan beloof ik je dat je mijn stem hebt, want mijn lezeressen zijn gewoon dropdead gorgeous!

Gesponsord door Tommy Hilfiger

Mijn inspiratie-foto's voor jullie, enjoy!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio