Comparison: Catrice Nail Lacquer From Dusk to Dawn - Oud en Nieuw

woensdag 31 augustus 2011

Photobucket
Toen mijn huisgenootje Ruth en ik onze nagels aan het lakken waren, pakten we per toeval hetzelfde lakje. Althans, ‘een soort van’ hetzelfde lakje. Beiden droegen we From Dusk to Dawn van Catrice. Het grote verschil was echter ik de ‘oude’ en Ruth de ‘nieuwe’ versie droeg. Benieuwd naar de vergelijking tussen de oude en nieuwe From Dusk to Dawn? Lees dan vooral even verder!

Photobucket
From Dusk tot Dawn, oude versie - uit het assortiment verdwenen.
De oude versie van From Dusk to Dawn was een prachtig leverkleurig lakje. Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen ben ik groot fan van leverkleurige nagellakjes. Persoonlijk vind ik het dus jammer dat Catrice dit lakje vernieuwd heeft, in plaats van de nieuwe From Dusk to Dawn als extra lakje aan de collectie toe te voegen. De oude lak was met 2 laagjes volledig dekkend en bleef ongeveer 4 dagen ongeschonden zitten.

Photobucket
From Dust to Dawn, nieuwe versie - in het assortiment verschenen.
De vernieuwde versie is een donkerbruin lakje geworden met paarse shimmer. Deze versie staat ook wel bekend als een dupe van Chanel Paradoxal. Naar mijn mening ook een geweldige kleur! Qua kwaliteit is de lak ook prima, met slechts één laagje is de lak al dekkend, lekker snel dus! De nieuwe versie heb ik na 3 dagen afgehaald toen hij nog netjes zat.
Photobucket
Ter vergelijking:
 Wijs- en middelvinger: Nieuwe versie.
Ringvinger en pink: Oude versie.
Al met al ben ik tevreden over de kwaliteit van beide lakjes. Daarnaast zijn het beiden echt kleurtjes waar ik gek op ben! Jammer, dat Catrice niet allebei de kleurtjes in ze verkoop heeft gehouden. Meiden die het oude lakje nog in de kast hebben staan, wees blij! Het nieuwe lakje is desalniettemin ook prachtig en een waardige, budgetproof dupe van Chanel Paradoxal.
Photobucket
Ter vergelijking:
Wijs- en middelvinger: From Dusk to Dawn nieuw.
Ringvinger en pink: Chanel Paradoxal.
Ik ben erg benieuwd welke versie jullie mooier vinden! De oude of de nieuwe versie?

Liefs, Chantalle

1 comments:

Marijke zei

Ik vind ze eigenlijk allebei wel heel erg mooi!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio