Review: The Beauty Bakery Whipped Sheabutter Scrub Coco Banana

maandag 15 augustus 2011

Photobucket
Onlangs konden jullie op Pretty Brilliant live meegenieten van het uitpakken van een gróót, goed gevuld pakket aan beautyfood. Beautyfood van Nederlandse bodem wel te verstaan, namelijk van de hemelse Beauty Bakery. Zoals jullie kunnen zien, heeft het niet al te lang geduurd tot ik met alle heerlijke badspulletjes de douche in gekropen ben. En wie kan het me kwalijk nemen? Onweerstaanbaar, zeg ik je! Vandaag gaat de review-serie van al het lekkers van start met de Whipped Sheabutter Scrub in de zomerse geur Coco Banana. Dat belooft wat! Ik zeg: Een alcoholvrije piña colada voor onder de douche!

De Whipped Body Scrubs zijn niet te missen. Grote, royaal gevulde – 300 gram van dit luxueuze goedje – plastic potten, geheel in de herkenbare pin-upstijl. Kijk, dít zien vrouwen graag! Pure vrouwelijkheid in een potje. De Butter Scrubs zijn handgemaakt en dienen als all in one beauty treatment. Het toegevoegde zeezout scrubt je dode huidcellen weg – hallo, egaal bruin tintje en babyzachte billen – terwijl de sheabutter en amandelolie zorgen voor een gevoed en glad ‘ik-kan-er-niet-vanaf-blijven-huidje’.

Photobucket
Photobucket
De geur die ik ontvangen heb is Coconut & Banana, de ultieme zomergeur. Bij het openen van de scrub waan ik me in no time op een parelwit strand onder de stralende zon, waar gespierde mannen me verkoelen met palmbladeren en af en toe laten slurpen aan een mierzoete, maar alcoholvrije cocktail. Ik gebruik de scrub gezellig onder de douche om mijn tropische doucheritueel compleet te maken – als je de douche warm genoeg zet, wordt de dagdroom van het strand een tikkeltje realistischer. Ik zorg ervoor dat mijn lichaam nat is, wat niet al te moeilijk is onder de douche, en breng de scrub vervolgens in ronddraaiende bewegingen van mijn tenen tot mijn nek aan. Ruwe plekjes als mijn hielen en ellebogen verzorg ik met wat extra liefde en wat ik overhoud na het afspoelen is een babyzacht, to die for huidje.

Photobucket
Kun je nu je ‘ogen’ niet geloven – en heb je bij het lezen van deze review stiekem aan je uitgedroogde ellebogen gevoeld? Kan ik me best voorstellen en dan zit er maar een ding op! Allemaal massaal naar The Beauty Bakery surfen, een hemelse Whipped Butter Scrub kiezen – die € 9,50 is hij echt meer dan waard - en het dan zelf ervaren. Terwijl jullie dat doen, moet ik de beautyfreak in mij tegenhouden om niet ook nog Baby Butter Bee en Pink Sugar te bestellen!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio