Review: Essence Colour and Go You Belong To Me

woensdag 3 augustus 2011

Photobucket
Uit de comments op de nagellakreviews maak ik op dat de lezeressen van Prettybrilliant wel houden van aparte kleurtjes. Daarnaast vinden velen van jullie donkere kleurtjes voor de winter en lichtere kleurtjes voor de zomer.

Omdat ik ontzettend blij ben met alle leuke en lieve reacties, ben ik afgelopen week op zoek gegaan naar een kleurtje dat zowel apart, als zomers was. Ik kwam thuis met 'You belong to me' van Essence, een kleurtje dat ik zelf waarschijnlijk niet zo snel gekocht zou hebben, maar ik graag voor jullie review!

Photobucket
You belong with me is een lichtblauw lakje uit de Colour and Go lijn van Essence. Een apart, vrolijk en zomers kleurtje! Persoonlijk had ik nog geen lichtblauw creamy lakje en als een lakje dan slechts €1,29 kost, vind ik dat de ideale gelegenheid om mijn stash uit te breiden en de lezeressen van Prettybrilliant een review te geven over een apart lakje!

De lak lijkt erg 'vloeibaar'. Bij het aanbrengen ben ik dan ook genoodzaakt om te werken met vrij dikke laagjes nagellak. Wat me dan weer ontzettend meevalt is de droogtijd. De nagellak droogt, ondanks de dikke lagen nagellak, erg snel. Na 2 dikke laagjes is de lak volledig dekkend. Het flesje bevat 5ml wat niet erg veel is, maar genoeg om de zomer mee door te komen.

Een minpuntje aan You Belong To Me is dat de lak begon na 1 dag al gigantisch te chippen. Dit, terwijl ik niets bijzonders gedaan heb waardoor de lak sneller zou kunnen chippen. Al met al is het kwalitatief niet een bijzonder sterk lakje, maar door zijn zachte prijsje en leuke kleurtje vergeef ik hem dat graag. You belong to me is voor €1,29 verkrijgbaar bij Kruidvat.

So, does 'you belong to me' belong to you?

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio