Review: H&M Nail Polish Dazzling Nude

dinsdag 2 augustus 2011

H&M nagellak, voor mij – tot kort geleden – een onbekend terrein. Onlangs maakte ik kennis met de neonoranje Sunset Dreams, die een grote, zomerse lach op mijn gezicht wist te toveren. Reden te meer om mijn H&M nagellakjes collectie uit te breiden. Toen ik in het H&M filiaal op Schiphol een witgetinte, rozige nudie zag liggen bij de kassa, kon ik het dan ook echt niet laten. Dazzling nude, de tegenpool van Sunset Dreams, was de eerste ‘echte’ nude die mijn nagels sierde. Benieuwd hoe ik me voelde met echte nude nails?

Eerder vertelde ik jullie al meer over de H&M mini-nagellakken, hun vormgeving en de prijs en uiteraard zijn deze gegevens onveranderlijk gebleven. Graag deel ik dan ook bij deze opnieuw deze basis-informatie, die toch wel fijn is om te hebben, mocht je verliefd worden op deze lak: De H&M mini-nagellakjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals paars, knalroze, oranje en nude, en kosten € 0,95 voor een flesje van 3,2 militer. Over de prijs mag je dus al zeker niet klagen en van deze grootte ben ik een voorstander, aangezien ik graag afwissel met kleurtjes op mijn nagels. De verpakking van de nagellak is simpel, een klein glazen flesje met een zwarte dop en vetgedrukte letters erop. Op de achterkant kun je lezen dat het een lakje van H&M is, 30 maanden houdbaar blijft en Dazzling Nude  heet. Genoeg informatie, handige verpakking, fijn kwastje en ik heb simpelweg niets te klagen.

Nude kleurtjes staan erom bekend dat ze niet bepaald het makkelijkste zijn om goed dekkend te krijgen. I crossed my fingers en hoopte dat Dazzling Nude een uitzondering zou zijn, door zijn witgetinte basis. Gelukkig wist H&M opnieuw aan mijn wensen te voldoen, Dazzling Nude dekte in twee ├á drie laagjes – op de langere nagels heb ik iets meer nagellak nodig – en liet een goed dekkende off white kleur achter op mijn nagels. Ik moet toegeven, even wennen zo’n nudie op mijn nagels, maar mooi, verzorgd en netjes staat het zeker! Wat vinden jullie ervan?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio