Review: Kiko Shiny Lipstick 79

dinsdag 16 augustus 2011

Photobucket
In mijn unboxing video zagen jullie hem al voorbij komen, de prachtige peachy lipstick van Kiko. Een cadeautje van Carola en Tamara en een gehele verrassing voor mij. Deze budgetlipstick in een van de trendkleuren van deze zomer mocht de dans uiteraard niet ontspringen en verdient een plekje op mijn blog. Vandaag dan ook een korte review van de Kiko Lipstick in 79, let’s start!
Photobucket
De lipsticks van Kiko vind ik zelf altijd bijzonder mooi verpakt, de kartonnen verpakkingen doen me namelijk enigszins denken aan MAC. Zwart met een duidelijk wit logo, het kleurnummer 79, de finish – Shiny -, de functie – Moisturizing Effect Lipstick - en een duidelijke ingrediëntenlijst. Niks op aan te merken, behalve dat een naam iets zou toevoegen aan het product. ‘Golden peach’, om maar een voorbeeld te noemen, spreekt je toch veel meer aan dan nummer 79? De lipstick zelf heeft een strakke matzwarten verpakking met een glimmend zilveren randje en Kiko in glimmende letters. Niet extreem luxe zoals de Yves Saint Laurent Lipsticks, maar het oogt ook zeker niet als een budgetproduct. Kortom, met de looks van de lipstick zit het wel goed!

PhotobucketPhotobucket
De kleur van de lippenstift is vrij bijzonder. Ik zou hem zelf beschrijven als perzikkleurig met een zachtroze ondertoon en heel veel gouden shimmers. Op de Italiaanse site website omschrijven ze kleurnummer 79 als Arancio Soft, zachtoranje dus. Hoe je de kleur ook wil noemen, dit is een hele mooie, zomerse kleur en daarnaast ook een geweldige glitterbom.

Photobucket
Het aanbrengen gaat erg makkelijk, omdat je de shiny lippenstift kunt opbouwen in laagjes. Voor een sheer effect en een subtiel glansje breng je enkel één laagje aan, maar je kunt de oranje kleur zo intens maken als je zelf wil. De lippenstift is vrij creamy en vereist een paar goed gescrubte lippen, anders krijg je een oneffen effect, waar elk bultje en velletje zichtbaar is.

Photobucket
Waar ik je graag voor waarschuw/op attent maak, zijn de glitters. Er zijn vrouwen die hier gek op zijn, maar anderen vinden het way too much. Behoor jij tot die tweede groep dan ga je deze lipstick simpelweg niet op prijs stellen en kun je net doen alsof je deze review niet hebt gelezen, want in deze lippenstift zijn de glitters héél erg áánwezig. Behoor je tot de wandelende glitterbommen die deze aarde rijk is, dan zeg ik: ‘Kom je ooit in je lange, beautyleven een Kiko filiaal tegen? Vis dan € 2 uit je beurs en koop dit plaatje!’
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio