Review: Lush Bath Ballistic Sex Bomb

maandag 29 augustus 2011

Photobucket
Schrik niet lieve dames! Ik ga geen smeuïge verhalen vertellen op deze onschuldige beautyblog. Er wordt enkel een hemelse bruisbal gereviewed! Sex Bomb is een van de diva’s die verkocht wordt op de badderafdeling bij Lush. Een Bath Ballistic bomvol essentiële oliën, die al jaren bekend staan als lustopwekkers en héérlijk ruiken. Met dit roze wondertje wordt badderen nog fijner, gezelliger én romantischer!

PhotobucketPhotobucket
Sex Bomb is een Bath Ballistic in het vaste assortiment van Lush, bestaande uit geurnoten en essentiële oliën die je hart sneller laten kloppen. De Sex Bomb bevat geurnoten als Ylang Ylang, Musk en jasmijn. Let me tell you, that smells like heaven! Zodra deze bruisbal zich weg zoekt tot de bodem van de badkuip, zie je al snel het bad in onze favoriete kleur veranderen, roze it is. De rozenblaadjes – gemaakt van rijstpapier - in het hart van de Sex Bomb drijven langzaam naar de oppervlakte van het water en maken het badderen tot een nog romantischere belevenis. De sojamelk en het druppeltje scharrelei in de badbruisbal maken je huid lekker zacht en kalmeren je, zonder dat je het door hebt. Lush raadt dan ook aan de Sex Bomb te gebruiken voor een spannende date of voor een badderbeurt met de lover die al jarenlang kent. Maar hey, ik raad je net zo zeer aan het bad voor jezelf te reserveren, want bezet of single... Iedereen verdient een heerlijke badsessie!

PhotobucketPhotobucket
Wil jij je nu ook voelen als Afrodite en moeiteloos in de watten gelegd worden? Dan is Sex Bomb the one for you, want als dit geen pure verwennerij is.... De Sex Bomb is internationaal verkrijgbaar bij Lush filialen en in hun webshop voor € 5,45. Oh Cupido!


Als stiekem extraatje heeft Sebas voor jullie het effect van the Sex Bomb gefilmd! Have fun watching!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio