Review: MNY Nail Polish 342

woensdag 17 augustus 2011

Photobucket
Hoewel ik graag veel betaal voor een goed cosmetica product, word ik natuurlijk veel vrolijker van goede producten die ook budgetproof zijn. Vandaag review ik voor jullie nummer 342 van MNY, de budgetlijn van Maybelline, voor jullie. Een peachy pink waarmee jullie gegarandeerd deze rainy summer doorkomen!

MNY is de budgetproof-lijn van Maybelline. De verpakking van de nagellak is in tegenstelling tot de strakke Maybelline verpakkingen erg vrolijk en speels. Een flesje nagellak van MNY bevat 7 ml nagellak. Relatief gezien is dit vrij weinig lak. – Ter vergelijking: Maybelline nagellak bevat 10 ml, OPI 15ml - Maargoed, voor dit zachte prijsje mag dat en zien we dit graag door de vingers. MNY lakjes kosten namelijk slechts €2,50.

Helaas, heeft dit mooie lakje een nummer en geen naam. Een beetje 'onpersoonlijk' vind ik. Vrijwel alle lakjes in mijn stash herken ik aan de naam. Een nummer onthoud ik niet zo makkelijk... Dit verandert natuurlijk niets aan de kwaliteit of de schoonheid van dit lakje. De kleur is lichtroze, die - hoe vreemd het ook klinkt – ietwat naar peachy neigt. Niet erg opvallend, maar wel erg leuk!

Photobucket
Foto links 1 laagje, rechts 2 laagjes.

Zoals je ziet, is de kleur op de nagels iets meer 'peachy' dan roze, terwijl dit andersom lijkt te zijn in het flesje. In real life is deze lak iets meer roze dan op de foto, maar 100% realistisch kreeg ik de kleur niet vastgelegd. Misschien was dit in zonlicht beter gelukt, maar het is zo grauw buiten! De kleur is in real life dus ietsje meer roze, maar jullie krijgen een aardig idee.

Wat ik een gigantisch pluspunt vind is het kwastje, wat een verademing! Het kwastje is iets langer dan gemiddeld en lakt geweldig. Ook de textuur van de nagellak is verrassend goed. Met slechts één gemiddelde laag nagellak is dit kleurtje volledig dekkend, wauw! Voor de zekerheid heb ik toch een tweede laagje aangebracht om te zien of hier verschil in zat, maar één laagje was in principe dekkend genoeg!

Photobucket
Foto één laagje. Kijk hoe dekkend met slechts één laagje!

De nagellak blijft bij mij wel vier dagen netjes zitten. Een aanrader dus! Voor slechts €2,50 kun je bij de Etos met een MNY counter een kwalitatief goed lakje kopen. Let wel, ik heb reviews gelezen over andere kleuren die meerdere laagjes nodig hadden, maar verder waren deze reviews niet negatief. Dit lakje kan ik jullie in ieder geval absoluut aanraden!

Als jullie een naam zouden mogen bedenken voor '342' hoe zou hij dan heten?

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio