Review: NFU OH Nr. 63

vrijdag 26 augustus 2011

Photobucket
Aangezien de zon zich deze week gelukkig nog even heeft laten zien en de weersverwachtingen voor de komende tijd weer minder zijn, ben ik voor jullie op zoek gegaan naar een heel speciaal zomers lakje. Een lakje dat ik eigenlijk alleen maar draag als de zon schijnt.

Het lakje waar ik het over heb is nummer 63 van NFU OH, een prachtig roze holografisch lakje. Een kleurtje dat in kamerlicht niet erg bijzonder is, maar juist wat zonnestraaltjes nodig heeft om zijn ware schoonheid te tonen!

Photobucket
NFU OH staat natuurlijk al jaren bekend om zijn prachtige flakies. Wat misschien wat minder mensen weten is dat NFU OH ook gewone kleurtjes nagellak verkoopt! Nr 63 is hier een prachtig voorbeeld van.

Jammer genoeg heeft NFU OH, net als MNY, geen namen voor zijn lakjes, maar werken ze met nummers. Nummer 63 is een lichtroze lakje dat in ‘normaal’ licht een leuk roze lakje is, maar zodra je nagels wat zon vangen zijn prachtige holografische aard laat zien.

De flesjes van NFU OH zijn natuurlijk al spectaculair, de verpakking lijkt op een vrouwenlijf in een korset, ontzettend uniek! De structuur van Nr. 63 is prima, 2 gemiddelde laagjes geven je een volledige dekking. Het kwastje is dun en had wat mij betreft iets voller gemogen, echter is dit mijn mening!

Photobucket
Het was ontzettend moeilijk om vast te leggen hoe prachtig Nr. 63 in werkelijkheid is. Ik heb mijn best gedaan, maar kan jullie beloven dat hij in het daglicht, als je langzaam met je handen beweegt, nog vele malen mooier is!

Wat ik erg jammer vind, is dat de nagellak bij mij na slechts twee dagen al vrij veel chips begon te vertonen. Wat dat betreft had ik meer verwacht voor een lakje in deze prijsklasse. Het lakje kostte bij NAILXL €8,29 exclusief btw en verzendkosten. Vrij prijzig dus!

Al met al vind ik de kleur dus geweldig, maar bij mij blijft de lak niet lang zitten, terwijl ik niks geks heb gedaan. Gelukkig weet ik dat Gosh ook een prachtige zilveren, holografische lak heeft en Joyce schreef eerder al eens een review over een budgetproof holografisch lakje. Mocht je dus enthousiast zijn over holografische lakjes, maar het risico op ‘snel chippen’ niet willen lopen, weet dan dat er voor deze prijs genoeg dupes te vinden zijn!

Photobucket
Wat vinden jullie van holografische lakjes?

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio