Review: Zara Black Peony Eau de Toilette

zaterdag 20 augustus 2011

Photobucket
Er zijn van die parfums die je elke keer als je een parfumerie bezoekt eventjes op moet spuiten. Die prachtig zouden staan op je toilettafel, maar ook een ‘prachtige’ prijs hebben. Ik hoop ten minste dat ik niet de enige ben met dit dwangmatige syndroom. Elke keer als ik een parfumerie binnenwandelde- yes, mijn tik is verleden tijd -, moest en zou ik mezelf verwennen met een snufje van Victor en Rolf’s Flowerbomb. Pure luxe in een roze flesje, suikerzoet, bloemig en toch warm. En ja, pure luxe in een roze flesje draagt een prijskaartje. Als je mijn syndroom niet herkent, dan deel je vast mijn liefde voor deze geur wel! En wat als ik je nu influister dat ik een geweldige dupe gevonden heb?

Photobucket
Tijdens mijn shoppingtripje in Aachen vielen me opeens de parfums bij Zara op. Deze waren voorzien van mooie, strakke verpakkingen en ze roken ook nog eens erg lekker. Precies zoals we onze parfums het liefst zien. Na even twijfelen – ik ben een blijf een weegschaal – en Sebas’ advies in overweging nemen, besloot ik te gaan voor Black Peony. Een geur die me verdacht veel aan een ander luchtje deed denken. Ik rook een warme, poederige, zoete, oriëntaalse, glamoureuze geur. Dupe-alarm!

Photobucket
Flowerbomb draagt het pijnlijke prijskaartje van € 95 voor 50 ml, dat mij en met mij waarschijnlijk vele anderen weerhield van de aanschaf, maar tot mijn grote blijdschap heb je al 30 ml van Black Peony voor € 9,95. Dat is 9,5 keer minder geld, kassa! Natuurlijk nemen de critici onder ons hier het verschil tussen eau de parfum en eau de toilette bij in overweging, maar als ik je vertel dat ik deze ’s ochtends opspuit en ’s avonds nog ruik, kun je hier toch niet meer over inzitten? Dan zeg je toch dat dit een van mijn meest geweldige beautyontdekkingen is en je je sprint naar de dichtstbijzijnde Zara al hebt getrokken?

Photobucket
Natuurlijk ben ik geen Columbus en leven mijn mede-vrouwen niet onder stenen, waardoor ik met een grote glimlach nog twee reviews op het world wide web heb kunnen ontdekken. – Minstens zo leuk om deze ook even te bekijken, lees ze hier: Artikel 1 van fullsize versie, artikel 2 van de 30 ml editie. – Zo te zien is er niets mis met mijn geurgeheugen en ook niet met mijn reukvermogen, er zijn meer ladies die al genieten van de budgetversie van Flowerbomb en natuurlijk kun jij er een van zijn! Zara’s Black Peony is internationaal te koop in Zara filialen voor een prijs van € 9,95 voor 30 ml en € 19,95 voor 50 ml. Nu maar hopen dat ze Black Peony zo snel mogelijk - mét vermelding van de geurnoten - in de webshop gaan verkopen!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio