Sperry Top-Sider Trend Report Winter 2011

vrijdag 19 augustus 2011

Photobucket
We hadden erop gehoopt nu met een cocktail in onze hand in onze ‘wannabee-a-luxurious-resort’ tuinen te zonnen, maar helaas had de zomer iets anders voor ons in gedachten. Regen, grijze wolken en niets wat in de buurt kwam bij tropische temperaturen. Niet zo gek ook dat we ons langzaam maar zeker voorbereiden op het najaar. Onze kledingkast wordt weer aangevuld met warme knuffelsjaals, stijlvolle laarzen, dikke maillots en comforting PJ’s. De kernwoorden van onze wintergarderobe wijken niet af van het gewoonlijke: Stijlvol, comfortabel, vrouwelijk, trendbewust en warm. Gelukkig zijn er merken die deze boodschap geheel begrijpen, ‘Hello, Sperry Top-Sider’, en ons blij weten te maken met collecties die aan al onze eisen voldoen. Sperry Top-Sider brengt dit najaar een schoenencollectie uit, bestaande uit stoere military enkellaarsjes, preppy kleurrijke bootschoentjes én shiny metallic regenlaarzen, dat zijn heel veel trends in een klap!
Photobucket
De trends van dit jaar waren niet over het hoofd te zien. ‘Colour-blocking’ stond bij ons, vrouwen, in het hoofd geprent en elk tijdschrift, elke fashionblog, elk ‘iets’ met een beetje modegevoel herinnerde ons hier met veel plezier aan. Niet gek ook dat we van deze trend dit najaar nog geen afscheid kunnen nemen, de tijdloze Sperry Top-Sider felle colorfull bootschoentjes zijn niet te missen. De panterprint liet zijn hoofd met trots weer zien en bewees dat hij veel meer was dan ‘hoochy’, panter staat vandaag de dag zelfs gelijk aan sexy en zelfbewust.
 Photobucket
De niet te missen metallickleuren moeten onze depri winterse moods opleuken, onze garderobe laten shinen en de vorig jaar zo gehypete enkellaars met een knipoog naar de vintage 60’s, kreeg dit jaar een stevige, militaire hak en een goede, stoere aardse kleur. Yes, trends met voor ieder iets wils, van gewaagd en sexy tot stoer met ballen, Sperry Top Sider has it all!
Photobucket

Ben jij nu benieuwd naar de gehele Sperry Top-sider collectie, ga dan eens naar www.sperrytopsider.eu voor meer informatie en eyecandy schoeisel!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio