The Summer Series: Bebe Young Care Shine Control

vrijdag 5 augustus 2011

Photobucket
Wat is er op een warme, broeierige dag fijner dan opstaan met een fris gevoel? Ik ben een van die mensen, die niks fijner vinden dan ’s ochtends lekker uitgebreid douchen – oké, oké ’s avonds is douchen ook al zo fijn. Ik scheer mijn lijf van top tot teen, scrub me grondig, geef mijn haren de nodige verzorging met een fruitige shampoo en zorg voor een goed geurend lichaam – elke dag een andere douchegel natuurlijk, anders komt de voorraad niet op. Dat is mijn manier om de dag aan te kunnen. Echter heb ik nu een van mijn gouden tips om met het ‘goede been uit de douche te stappen’ nog niet verklapt en beautygeheimen zijn er om te delen, toch? Mijn geheim ligt na deze review in jullie handen. Benieuwd naar mijn holy grail op gezichtsverzorgingsgebied? Dan moet en zal je verder lezen!

Bebe is van oorsprong een Duits merk, dat ook enkel in Duitsland verkocht wordt. Het merk is onder andere te verkrijgen bij de – onder de Nederlandse beautybloggers bekende en geliefde – Duitse drogisterij DM. Bebe heeft een breed assortiment dat bestaat uit dag- en nachtcrèmes, deodorants, douchegels, bodylotions, lipbalsems, tonic’s, facewashes, voetcrèmes en ga zo nog maar even door. Met andere woorden: Met de producten van Bebe kun je je hele lichaam in een fijne, verzorgde staat brengen. De prijzen van de producten liggen laag en zijn zeer betaalbaar, maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit te wensen over laat. Ik ben simpelweg fan, al jaren zelfs, en wil ik jullie nu graag kennis laten maken met dit mooie merk. Mochten jullie ooit nog eens in ons grensland gaan shoppen, neem dan zeker eens een kijkje in huidverzorgingsrek, het zal jullie niet teleurstellen. Door mijn reviews zullen jullie nu de toppers uit de lijn leren kennen!
Photobucket
Shine Control is een nieuw product uit de Young Care lijn, een olie-vrije ‘wasgel’ waarmee je een glans- en vetvrije teint creëert. In de wasgel zijn lemongrass en fruitextracten verwerkt, die in combinatie met het zachte schuim en de reinigingsparels al het alledaagse vuil en de overvloedige olie van je huid verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je je dag kunt beginnen met een grondig maar mild gereinigde en vetvrije huid. Je gebruikt de wasgel op een vochtig gemaakt gezicht en masseert deze met je vingertoppen zacht in, zo geef je je huid direct ook een zachte peeling, en wast deze vervolgens weer af met helder water. Pas wel op met je ogen, citrusvruchten en ogen zullen nooit best friends for life worden. – Dan krijg je het Suicide tequila idee: Zout door je neus opsnuiven, tequila opdrinken en citroen in je ogen uitpersen. Nevermind. – Shine Control is geschikt voor de vette en gemengde huid, maar ik heb inmiddels alweer drie flesjes – dat zijn zo’n 600 ml, oh my god - hiervan verbruikt met mijn droge en gevoelige huid. Mocht jij ook een droge en gevoelige huid hebben, gebruik deze reinigingsgel dan niet elke dag, maar drie of vier keer per week en verzorg je huid daarna met een hydraterende crème.

Als ik zeg dat ik 600 ml van een product verbruik en gooi met termen als ‘holy grail’, is het eigenlijk al duidelijk hé? Dit is simpelweg een hele fijne reinigingsgel om je dag mee te starten of te eindigen. De substantie is precies goed, hij schuimt niet te veel, hij ruikt lekker, de peelingkorrels zijn lief voor mijn huid en door de combinatie van bestanddelen geeft deze gel me net die opkikker die ik nodig heb om wakker te worden! Wat mij betreft een geweldig basic budgetproduct, dat veel jonge vrouwen gelukkig zou maken. De prijs van € 3,79 mag je zeker niet tegenhouden bij de aankoop van een mogelijk holy grail product! Let's go shopping girls!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio