Unboxing Video: Kiko, Hard Candy & The Beauty Bakery [Deel 2&3]

zaterdag 6 augustus 2011


Eerder deze week deelde ik een deel van mijn geweldige overload aan post met jullie! Maar er is meer, veel meer! In Deel 1 showde ik jullie al de bijzondere Hard Candy baked blush - Barbieroze met gele stukjes, let me hear you -, de peachy lipstick van Kiko, het ge-wel-dige Kiko Sunbronzing Trio én een honing-melk-royal gelee maskertje van Balea, het eigen merk van DM. Could it get any better? Of course! Een grote doos van The Beauty Bakery tovert namelijk een glimlach op elk vrouwelijk, beautylovend en stralend gezicht, it makes your day! Ik hoop dat jullie met me mee genieten in Deel 2 én 3!


Mijn excuses voor het feit dat er iets mis is gegaan bij het filmen en monteren. De geheugenkaart van de videocamera was plotsklaps vol en ik was dit helemaal vergeten bij het monteren. Daarom komt het eigenlijke deel 2 nu in twee stukken online! Ik hoop dat dit geen roet in het eten heeft gegooid en jullie alsnog van Angel's beautyfood genoten hebben! Ik ben in ieder geval inmiddels al druk bezig met badderen, scrubben en het genieten van hemelse soy wax melts. Halleluja, I love my blog!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio