Video: Favorieten van juli

vrijdag 12 augustus 2011Wat is een maand beautybloggen zonder een video waarin ik al mijn favoriete producten met jullie deel? Een maand niet geleefd natuurlijk! Vandaag presenteer ik jullie dan ook weer met trots mijn favorieten van de maand juli, een niet zo zonnige zomermaand, maar toch een maand waarin ik oude klassiekers heb herontdekt en nieuwe accessoires en make-upproducten heb leren waarderen. Hoog tijd om de video het woord te laten doen, have fun watching!

Mijn favoriete producten van juli – voor jullie – op een rijtje:
-          Strooien hoedje – Scapino
-          Essence Soft Touch Mousse Make-Up 020 Matt Sand
-          Kruidvat Body & Fruit Body Lotion Cranberry and Pomegranate
-          L’oréal Paris Elvital Nutrigloss Styliste
-          Thx Thx Tx – Leah Dieterich
-          Herbal Essences Shampoo & Conditioner Spitzenstar
-          Burt’s Bees Hand Salve
-          NYX lipsticks: Rosebud, Thalia, Paris, Flower, Heather
-          Essence Eyeliner Pen
-          Pieces Flower Chandelier Oorbellen
-          Catrice Photo Finish Foundation
-          Douglas Hand Lotion Coral Island
-          Catrice Absolute Moisture Lipstick Gentle Nude
-          Style – Lauren Conrad
-          MAC Haute and Naughty Lash Mascara
-          DeMak’Up Oogmake-up Reiniger
-          Taal is zeg maar echt mijn ding – Paulien Cornelisse
-          The Body Shop Moringa Body Scrub
-          Yves Saint Laurent Lipstick Stellar Pink
-          The Body Shop Bronze Shade Golden Bronze
-          Kiko Sun Bronzing Trio 03 Lovely Hibiscus

Alle links brengen jullie naar de review van het getoonde product, mocht je hierin geïnteresseerd zijn. Heb ik een product laten zien, maar heb ik dit nog niet gereviewed en zou ik jou hier blij mee maken? Laat het me gerust weten in de comments, dan zal ik mijn best doen om er zo snel mogelijk over te schrijven.

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio