Video: Mijn Nagellakstash - Juni 2011

donderdag 18 augustus 2011


Ik ben een vreselijk georganiseerde chaoot. Iemand die een hele dag filmpjes opneemt, om zo een voorraadje op te bouwen, ze vervolgens allemaal monteert en ze dan ‘vergeet’ te delen met jullie. Zo gebeurde het met mijn nagellakstash-video! Ik heb even getwijfeld of ik de stashvideo alsnog zou delen, of ik een videodeel met mijn nieuwe lakjes toe zou voegen, of ik net zou doen alsof ik het nooit opgenomen had. Maar iedereen weet dat ik mijn filmpjes met veel plezier maak en ik het ontzettend leuk vind om ze met jullie te delen, daarom kan ik het ook in dit geval niet laten. Vandaag presenteer ik jullie dan ook alsnog, veel te laat, mijn ietwat verouderde nagellakstash video van juni 2011. Have fun watching!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio