Bij deze presenteer ik u: De nieuwe winnares van de Demak’Up winactie!

vrijdag 23 september 2011

Photobucket
Zondag maakte ik met veel plezier en een grote glimlach op mijn gezicht de winnaressen van de Demak’Up en T.LeClerc winactie bekend. Van Paulien ontving ik onmiddellijk een onwijs leuk en enthousiast mailtje – must love trouwe bezoeksters – maar Elina liet helaas niets van haar horen, wat ervoor zorgt dat de prijs naar iemand anders gaat. Ik heb Elina nog twee dagen speling gegeven, omdat ik het vervelend zou vinden als door verhindering niet kon mailen, maar helaas heb ik niks van haar gehoord. Vandaag mag ik dan ook een andere lezeres blij maken met het geweldige pakket! Ik hoop dat ik haar tot hier kan horen schreeuwen van blijdschap. Benieuwd of jij het bent? Read on!
Photobucket
Een nieuwe winnares uitkiezen is niet makkelijk, vooral omdat jullie stuk voor stuk zo’n lieverds zijn, die anderen meteen zo enthousiast feliciteren met hun prijzen. Toch heb ik mijn ‘pussy-side- uit proberen te schakelen en ben ik op zoek gegaan naar de comment, die ik de derde prijs toe zou kennen. De winnende comment is van een dame die helemaal niet ver van mij vandaan woont, zeker niet in de weekenden, in hetzelfde schuitje zit als ik – eerstejaars studente – en ik heb leren kennen via Twitter. – Hey Linda, herken je jezelf al in deze omschrijving? I’m talking about you! Jij bent de gelukkige winnares van een toilettas gevuld met de luxe make-upjes van T. LeClerc en de fijne doekjes van Demak’up!

“Wat een leuke actie! Ik wil ook graag meedoen aan de actie. Ik volg je al een hele tijd via bloglovin en via twitter, dus dat kan ik al afstrepen van het lijst en dan nu nog mijn motivatie. Ik zal en moet de Demak'Up toilettas winnen, omdat ik pas op kamers ben gegaan en dus nog wel een voorraadje reinigingsdoekjes en dat soort spulletjes kan gebruiken. Nu moet ik dat soort spulletjes steeds heen en weer slepen en het zou heel handig zijn als ik wat spulletjes hier kan laten. Daarnaast had ik nog nooit van het merk T.Leclerc gehoord en het lijkt me heel leuk om deze make- up eens te testen. En als laatste dan lijkt het me heel leuk om een keertje iets te winnen, want ik win werkelijk nooit iets.. haha, even medelijden wekken”

Photobucket
Van harte gefeliciteerd Linda, stuur je voor 24 september om 0:00 uur even een mailtje naar prettybrilliant@hotmail.com waarin we kunnen overleggen hoe de prijs naar jou toekomt? Dat kan in jouw geval namelijk onder het genot van een koel drankje op een van de Zuid-Limburgse terrasjes! 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio