Bij deze presenteer ik u: De trotse winnaressen van de Demak’Up winactie!

zondag 18 september 2011

Photobucket
Twee weken geleden was het even feest op Pretty Brilliant, ik mocht namelijk in samenwerking met Demak’Up twee geweldig gevulde toilettasjes weggeven. Nu had ik nooit durven dromen dat er zo ontzettend veel reacties zouden verschijnen, maar ik heb ze zonder twijfel stuk voor stuk met onwijs veel plezier heb gelezen. En lieve dames, wat zijn jullie heerlijk creatief geweest! Ik heb erg gelachen om de redenen die jullie gaven en het liefst zou ik jullie allemaal gelukkig maken. Aan mij was dan ook de moeilijke taak om twee dames te kiezen, die in mijn ogen net dat beetje extra hadden om de eindstreep te behalen! Ben jij benieuwd of ik jou gelukkig ga maken? Lees dan vooral snel verder!

Photobucket
Ten eerste wil ik jullie allemaal nogmaals bedanken voor de massale deelname, de complimenten, het abonneren en de extra moeite die jullie gedaan hebben. Als ik miljonair zou zijn, konden jullie allemaal een pakketje op de deurmat verwachten, omdat ik de comments met zoveel plezier heb gelezen. Helaas, laat mijn budget dat niet toe en moest er echt een keuze gemaakt worden – en dat is niet niks voor een twijfelkont als ik. Wees dan ook vooral niet getreurd als jouw naam hier niet voorbij komt, maar weet dat er nog genoeg kansen voorbij zullen komen – Fluistert: ‘Toevallig zijn Chantalle en ik binnenkort allebei jarig!’

Goed, dan is het tijd voor de onthulling. Want welke twee comments heb ik dan toch uiteindelijk gekozen en zal ik belonen met deze geweldige prijzen?
Photobucket
De eerste winnares van een Demak’Up en T. Le Clerc toilettas is… Elina Lourens! Elina vertelde dat ze de toilettas graag wilde winnen, zodat ze ook minutenlang zou kunnen peuteren aan de verpakkingen en humor als deze kan ik echt niet weerstaan. Heerlijk als niet alleen ik om mezelf kan lachen, maar jullie gezellig mee grinniken! Elina, van harte gefeliciteerd met het winnen van de toilettas! Ik hoop dat jij de verpakkingen heel wat sneller weet te openen als ik en de geweldige producten met veel plezier zult gebruiken.
Photobucket
Nu er één plaats vergeven is, heb ik de eer om nog een dame gelukkig te maken en deze dame is Pauline! De arme Pauline heeft op haar vakantie in Portugal haar gehele toilettas met inhoud weg moeten gooien, omdat een product in het vliegtuig gelekt had. Dat is natuurlijk de nachtmerrie van elke make-upverslaafde. Op vakantie kocht ze uit nood nieuwe producten, die tot haar teleurstelling echt niet zo fijn waren, als de producten die niet meer te redden waren. Ik hoop dat ik haar een beetje op weg help met een nieuwe gevulde toilettas, die op haar volgende vakantie wel in alle pracht en praal en zonder waterige substanties aankomt. Heel veel plezier met je prijs Pauline!

Photobucket
Nou lieve dames, ik hoop dat ik jullie gelukkig heb gemaakt met dit nieuws! Jullie hebben tot dinsdag 20 september om 00:00 om een mailtje te sturen naar prettybrilliant@hotmail.com met jullie adresgegevens, zodat ik de toilettassen zo snel mogelijk op de post kan doen. Deze deadline stel ik, omdat ik graag de prijs wil opsturen naar iemand die mijn site echt met plezier volgt, anders wordt de prijs doorgegeven aan een andere deelneemster. Laat dus vooral snel iets van je horen!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio